How to

 

Suunnittele kuvaseinäsi.


Kuvaseinä on sekä ilmeikäs että koristeellinen, ja se voi herättää koko huoneen eloon. Ota siis hieman ylimääräistä aikaa suunnitellaksesi sen niin, että siitä tulee juuri sellainen kuin kuvittelit!

 

Jos haluat luoda mahdollisimman harkitun ja houkuttelevan kuvaseinän, on tärkeää suunnitella, ennen kuin alat porata, vasaroida tai liimata. Yksi vinkki on, että aseta kuvat ensin lattialle mieleisesi asettelun mukaisesti sen seinän eteen, jolle ne ripustetaan. Näin saat paremman käsityksen siitä, onko seinällä tarpeeksi tilaa kuvaseinälle ja millainen asettelu näyttää siellä parhaalta.

 


Usein yksi tai kaksi kuvaa riittää täyttämään tyhjän tilan ruokasalin seinällä tai eteisen lipaston yläpuolella, mutta joskus tarvitaan se tietty juttu. Se katseenvangitsija, joka määrittää sisustuksen tunnelman ja saa huoneen näyttämään harkitulta ja kutsuvalta - silloin kuvaseinä on juuri se, mitä tarvitset.


Jotta lopputulos olisi sellainen kuin haluat, voi olla viisasta suunnitella ja miettiä, miten haluat julisteesi ripustettavan ja minkälaisen asettelun ja julistekoon haluat kuvaseinälle. Riippumatta siitä, haluatko ripustaa ne sohvan tai sängyn yläpuolelle tai täysin tyhjälle seinälle, on järkevää mitata seinä ensin ja katsoa, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä. Sitten voit asetella kuvat eteesi ja sijoittaa ne makuusi sopiviin yhdistelmiin ja muodostelmiin. Käytä isoa paperia tai vanhaa lakanaa ja piirrä haluamasi julisteen asettelut niin, että voit helposti ripustaa sen seinälle ja tiedät tarkalleen, mihin naulat pitää kiinnittää. Jos sinulla on kotona projektori, voit heittää ulkoasun seinälle, mikä tekee siitä vielä helpompaa.


Sitten voit ripustaa kauniin uuden kuvaseinän!

Kuvaseinällä voit koristella seinän yksinkertaisella ja edullisella tavalla ja tehdä kodistasi entistäkin kodikkaamman ja persoonallisemman.

Tranquility.jpg