Vintage Kukat Juliste

❤ Osta 3, maksa 2 ❤

Koko

Kuvaus

Tämä eloisa ja kaunis juliste on täydellinen lisä jokaiseen kotiin tai toimistoon! Vintage-kukkien kuvitus on täynnä elämää ja energiaa, ja kirkkaat värit tuovat taatusti iloa mihin tahansa huoneeseen. Julisteen kasvitieteellinen tunnelma tekee siitä loistavan valinnan luonnonystäville, ja vintage-tyyli miellyttää klassista muotoilua arvostavia. Halusitpa sitten valaista omaa sisustustasi tai etsit ainutlaatuista lahjaa, tämä juliste ilahduttaa sinua! Kuva kukista vaalean pinkin ja keltaisen sävyissä. Hieno vintagetyylinen juliste kasvitieteellisellä tunnulla.

Paperin laatu

Kaikki julisteemme painetaan korkealaatuiselle, mattapintaiselle premium-paperille. Parasta laatua edustava paperi on studiossa työskentelevän senioritiimimme valitsema, jotta voidaan varmistua parhaasta mahdollisesta kuvanlaadusta. Paperi on käsitelty ikääntymistä vastaan ja julisteesi paketoidaan huolellisesti pahviputkeen, jonka ulkoinen kotelo suojaa sisältöä kuljetuksen aikana.

MITÄ KOTONA KOKEILEMINEN TARKOITTAA:

Tämä on Postertonin AR-työkalu, jonka avulla sinun on mahdollista nähdä ja kokeilla julisteita suoraan kotonasi. Mobiililaitteen kameran avulla juliste voidaan visualisoida seinällesi. Julisteen mittakaava suhteessa seinään ja huonekaluihin on 1:1, ja voit muuttaa julisteen kokoa helposti tarkentamalla julistetta sisään- ja ulospäin. Voit nähdä haluamasi julisteen koon näytettävän prosenttiluvun perusteella.

Pystysuora

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Kehys ei sisälly