Kartat ja kaupungit

Korttimme ovat täydellinen tapa osoittaa rakkautesi kotikaupunkiisi, suosikkimatkakohteeseesi tai mihin tahansa päin maailmaa! Saatavilla on erilaisia teksti- ja korttimalleja, joten meillä on täydellinen kortti sinulle. Ripusta yksi seinällesi tänään ja näytä kaikille, missä sydämesi on!

Kuvaus

Korttimme ovat täydellinen tapa osoittaa rakkautesi kotikaupunkiisi, suosikkimatkakohteeseesi tai mihin tahansa päin maailmaa! Saatavilla on erilaisia teksti- ja korttimalleja, joten meillä on täydellinen kortti sinulle. Ripusta yksi seinällesi tänään ja näytä kaikille, missä sydämesi on!

Kartta & kaupunki julisteet

Mikä on lempikaupunkisi? Näytä se seinälle ripustamasi taiteen avulla! Kodin koristelu lempimatkakohteillasi tai kotikaupunkiasi esittävällä kartalla ei ole ainoastaan persoonallista, vaan myös uskomattoman tyylikästä ja trendikästä. Kartta- ja kaupunkijulisteet ovat viime vuosina olleet yksi suosituimmista kategorioista, eikä merkkejä suosion katoamisesta näy.

 

Verkkokaupastamme löydät sekä kuvitettuja mustavalkoisia karttoja aina pienistä kunnista maailman suurkaupunkeihin että huomiota herättäviä valokuvia mahtavista pilvenpiirtäjistä ja kauniista kaupunkien silueteista. Kutsu koko maailma kotiisi ja valitse suosikkijulisteesi meiltä Postertonilta! 

 

Etsitkö jotakin tyylikästä ja hienotunteista vai luovaa ja näyttävää? Voit valita julisteemme useassa eri koossa, jotta ne sopivat juuri sinun tyhjään tilaasi. Haali useita karttoja ja kaupunkikuvia saadaksesi yhdenmukaisen ja yhtenäisen vaikutelman, tai yhdistä niihin muita julisteita ja valokuvia tuodaksesi esiin uniikkia tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Taide on nimittäin erinomainen keino ilmaista itseään ja sitä mitä edustaa, ja lisäksi se sopii sisustuselementiksi niin kotiin kuin motivaattoriksi työpaikalle.

 

Ehkä teillä on useita konttoreita ympäri maailmaa, mitä tahdotte symboloida kyseisten kaupunkien kartoilla? Tai mikset ripustaisi suurta maailmankarttaa lastenhuoneeseen inspiroidaksesi heitä oppimaan lisää kaikista maailman kaupungeista ja maista? Kartta- ja kaupunkiaiheiset julisteet voivat siis olla sekä ilmaisullisia, sisustuksellisia että opettavaisia, ja niistä tulee nopeasti sisustuksen lempiyksityiskohtia. 

 

kartor-städer posters.jpg

 

Laajassa valikoimassamme graafiset maailmankartat sekoittuvat värikässävyisiin kuviin eräistä maailman kauneimmista kaupungeista. Kutsu New Yorkin kaupungin syke olohuoneeseesi, trendikäs Berliini keittiöösi tai Pariisi kaikkiin keittiösi herkkuihin laadukkaan ja edullisen taiteemme avulla.

 

Valitsitpa sitten sisustaa kotisi kaupungeilla, joissa olet jo käynyt tai joihin matkustamisesta vielä unelmoit, tulevat nämä kuvat taatusti nostattamaan pintaan ihania muistoja ja mielikuvituksellisia haaveita. Kartta- tai kaupunkiaiheinen juliste on myös erinomainen lahja ystävälle, jonka tiedät kaipaavan todella kovasti tiettyyn matkakohteeseen tai kotikaupunkiinsa! 

 

Hanki siksi itsellesi tai jollekulle, josta pidät, ihania kartta- ja kaupunkikuvia jännittävästä ja luovasta julistevalikoimastamme. Keräämällä kaikki kuvat yhteen ja samaan paikkaan sinun on helppoa saada yleiskuva siitä, mitkä kuvista vastaavat omaa makuasi parhaiten, ja mitkä voit yhdistää keskenään luodaksesi tyylikkään tauluseinän.

 

Kun olet valinnut suosikkisi, sinun tarvitsee vain klikata ne kotiin helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme ja odottaa innoissasi, että pääset asettamaan ne seinillesi!