Muoti

Meillä on kaikkea, jotta voisit saada muotia kotiisi – tauluja ja julisteita, joihin on haettu inspiraatiota sekä vanhoista että uusista trendeistä.

Kuvaus

Meillä on kaikkea, jotta voisit saada muotia kotiisi – tauluja ja julisteita, joihin on haettu inspiraatiota sekä vanhoista että uusista trendeistä.

Muotijulisteet

Muoti ja kauneus ovat paljon muutakin kuin kenkiä, vaatteita ja meikkiä – usein kyse on koko elämäntyylistä. Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut muodista vai et, se vaikuttaa meihin kaikkiin tavalla tai toisella, sillä muoti heijastaa yhteiskuntaa useammilla tasoilla kuin vain muodikkaiden vaatekappaleiden ja tyylin muodossa.

 

Postertonia ohjaa voimakas kiinnostus trendeihin ja tyyleihin, ja sen vuoksi meille on itsestään selvää koota laaja valikoima muodin osa-alueelta. Meillä on muotitauluja ja -julisteita, jotka valaisevat historiallisia sitaatteja, kuten myös kuvia merkittävistä suunnanvaihdoksista, jotka ovat ravistaneet maailmaa ja saaneet ihmisiä vapautumaan vanhentuneista normeista ja uskomuksista.

 

Taidetta ja luovaa luomista käytetään myös työkaluina haastamaan vallitsevia yhteiskunnallisia rakenteita ja inspiroimaan muutoksiin. Jokin uusi, jännittävä ja innovatiivinen asia saattaa joskus olla puhtaasti aktivistinen toimenpide ja rikkomalla trendejä ja asettamalla asioita uuteen valoon raivaamme tietä uusille mahdollisuuksille. 


Koristelemalla seiniä muotiaiheisilla tauluilla ja julisteilla voit saada inspiraatiota omaan tyyliisi ja uskallat ehkä kokeilla uusia asioita vaatteiden, sisustuksen ja yleensä tyylin suhteen. Valitse jonkun suuren muotisuunnittelijan, kuten Coco Chanelin tai Gianni Versacen, sitaatti tai kuva jostakin tai joistakin heidän tunnetuimmista vaatteistaan, jotka ravistelivat koko muotimaailmaa.

 

Yhdistele erilaisia yksityiskohtia ja alkuperiä ja hae inspiraatiota materiaaleista, kulttuureista ja väreistä maailman joka kolkasta. Muoti luo reaktioita ja tunteita, ja kun saat vieraita kotiisi, saattaa tauluseinä olla mielenkiintoisten keskustelunaiheiden lähde. 

 

fashion mode poster.jpg


Muotijulisteemme ovat korkeinta laatua ja samalla ne ovat kaikkien saatavilla. Haluamme sinun saavan inspiraatiota monipuolisista kuvistamme, joissa on tyylikkäitä tai huikentelevia aiheita ja tuntea olosi hyväksi ja rauhalliseksi. Julisteet ovat kestäviä ja ne on valmistettu tuottamaan sinulle iloa pitkään. Voit valita monien eri mittojen ja kokojen joukosta voidaksesi valita omaan kotiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon, ja voit ripustaa ne joko pystysuoraan tai vaakasuoraan.

 

Muoti on ajatonta ja vaikka trendit muuttuvat ja katoavat ajoittain, ne palaavat pikkuhiljaa takaisin valokeilaan uudella aikakaudella. Selaile kauniita taulujamme ja valitse ne, jotka miellyttävät sinua eniten. Ehkäpä sinulla on jo suosikkisuunnittelijasi tai sitten löydät jonkun aivan uuden, joka saa paikan seinältäsi. Jos sinulla on kysymyksiä valikoimastamme tai haluat tietää enemmän visioistamme ja ideoistamme, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.