Kukat

Kutsu luonto kotiisi tyylikkäiden kukkajulisteidemme avulla. Olemme keränneet tänne korkealaatuisia julisteita ja tauluja, joissa on reheviä aiheita, jotka antavat uutta eloisuutta sisustukseen.

Kuvaus

Kutsu luonto kotiisi tyylikkäiden kukkajulisteidemme avulla. Olemme keränneet tänne korkealaatuisia julisteita ja tauluja, joissa on reheviä aiheita, jotka antavat uutta eloisuutta sisustukseen.

Kukka-aiheisia julisteita

Laajasta kukkajulisteiden valikoimastamme löydät helposti jotain kotiisi sopivaa. Sisustuksessa juuri kukat, vehreys, tekstiilit ja valaistus ovat joitakin tärkeimmistä komponenteista, kun haluat luoda kutsuvan ilmapiirin. Ehkä sinulla on jo jokin idea yhtenäisen tauluseinän luomiseen? 


Tauluseinän voit toteuttaa valitsemalla useita erilaisia kuvia kukista ja lehdistä. Jos haluat hillitymmän väriskaalan, julisteet beigellä kaislikolla tai kuivatuilla ja pelkistetyillä ruusuilla voivat olla hieno valinta. Voit tietenkin myös tilata värikkäitä kukkaniittyjä ja avaria maisemia esittäviä kuvia ja täydentää niitä saman sävyisillä tekstiileillä.


Yhdistämällä julisteemme kukkiin ja muihin aitoihin kasveihin voit luoda mukavan, kolmiulotteisen vaikutelman kotiisi. Voit esimerkiksi ripustaa kukkien ja kasvien kuvia lipaston yläpuolelle ja asettaa sen jälkeen kukkamaljakon lipaston päälle. Koska tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman julisteita, voit myös luoda kokonaisen tauluseinän useista erilaisista kuvista. 

 

blommor posters.jpg


Saat yhtä hienon lopputuloksen käyttämällä samankokoisia julisteita kuin yhdistelemällä erikokoisia ja erimuotoisia julisteita. Muistathan, että löydät myös hienoja valokuvakehyksiä julisteillemme. Ne kehystävät kuvan hienosti ja luovat lisäksi eksklusiivisemman tunnun. Harvat aiheet ovat yhtä rentouttavia katsella kuin juuri kukkajulisteet. Kukka-aiheita on lisäksi loputtomasti, kuten luonnonvaraiset niityt, joissa kasvaa päivänkakkaroita, voikukkia ja sinikelloja. 


Saat vaihtelua sisustukseesi nopeasti ja kätevästi vaihtamalla julisteidesi aiheet. Voit valita suosikkisi kaikista mahdollisista väriyhdistelmistä, täyteläisistä pastellinvärisistä kukista räiskyvän kirkkaisiin auringonkukka-asetelmiin. Riippuen siitä, mihin aiot ripustaa julisteesi, saattaa olla hyvä miettiä juuri väriskaalaa.


Esimerkiksi makuuhuoneessa on hyvä sisustaa rauhallisilla ja harmonisilla väreillä, joista hyviä esimerkkejä ovat sininen, harmaa, pastellisävyt ja beige. Meillä on useita levollisia kuvia kuivatuista kukista ja lehdistä, jotka voivat sopia hyvin juuri makuuhuoneeseen. Keittiössä voi olla hauskaa sisustaa julisteilla, joissa on kuvia syötävistä kasveista ja kukista, ja joita myös löydät meiltä. 


Sisustaminen itse valitsemillasi kuvilla vaikuttaa erittäin paljon kodin tunnelmaan. Sen lisäksi, että kuvat saavat meidät tuntemaan erilaisia asioita, kuten rauhaa, inspiraatiota tai luovuutta, eri aiheet voivat saada meidät siirtymään unelmissamme muualle. 


Taulut ja julisteet, joissa on trooppisia kukkia, saavat sinut ehkä aloittamaan matkasuunnitelmasi tekemisen, kun taas suuri juliste suomalaisesta kesäniitystä saa ajatukset vaeltamaan pikemminkin juhannukseen. Selaa erilaisia kasvi- ja kukka-aiheisia julisteitamme löytääksesi juuri sinun suosikkisi. Ehkä sinulla on jo suosikkikukka? 


Jos ei ole, tulet taatusti pian löytämään sellaisen. Riippumatta siitä pidätkö väreistä ja leikkisistä aiheista vai etsitkö jotain modernia, minimalistista ja tyylikästä, voit löytää kaiken täältä Postertonilta.