Lasten taulut

Täältä löydät suuren määrän hienoja ja laadukkaita julisteita ja lastentauluja. Inspiroi ja motivoi tenavat leikkimään ja touhuamaan hauskoilla lasten tauluilla ja julisteilla!

Kuvaus

Täältä löydät suuren määrän hienoja ja laadukkaita julisteita ja lastentauluja. Inspiroi ja motivoi tenavat leikkimään ja touhuamaan hauskoilla lasten tauluilla ja julisteilla!

Lastenhuoneen Julisteet 

Lapsilla on uskomattoman vilkas mielikuvitus – anna sen kukoistaa lastenhuoneessa sisustamalla se  ihanilla aiheilla ja hienoilla lastentauluilla. Täältä löydät monia erilaisia julisteita lapsille, kuten värikkäitä kuvia eläimistä, mutta myös pedagogisia aiheita, jotka yhdistävät huvin ja hyödyn.

 

Esimerkiksi suuri aakkostaulu saattaisi näyttää hienolta huoneessa, ja niitä on saatavana useita eri versioita, muun muassa sellaisia, joissa on eläimen kuva jokaisen kirjaimen kohdalla. Tämä on kiva tapa oppia samalla, kun sisustus tuntuu kutsuvammalta.

 

Kun sisustatte lastenhuonetta, voi olla kiva idea selailla aiheitamme yhdessä perheen pienimpien kanssa. Laske luovuus valloilleen ja valitse julisteita ja lastentauluja, jotka sopivat juuri sinun lastesi persoonallisuuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Täällä on kaikkea mahdollista avaruudesta inspiraationsa saaneista seikkailuista safareihin, eläintarhoihin, mielikuvituksellisiin kuviin ja paljon muuta.


Saattaa olla monin tavoin suurempi haaste sisustaa lastenhuone kuin muu koti. Tämä sen vuoksi, että lastenhuoneen täytyy täyttää useita tärkeitä toimintoja. Siellä lasten tulee voida nukkua rauhallisesti ja mukavasti ja lisäksi voida leikkiä, opiskella ja viettää aikaa ystävien kanssa.

 

Toisin sanoen sisustuksen pitää olla inspiroiva ja leikkisä, mutta samalla myös käytännöllinen ja siellä tulee olla hyvin säilytystilaa. Vinkki tyylikkään ja kutsuvan tunteen luomiseksi on laittaa yhdelle seinälle useita tauluja, joissa on lapsille sopivia aiheita.

 

Se voi esimerkiksi olla sekoitus useita erilaisia lastentauluja, mutta myös useita julisteita eri aiheilla ihanan yhdistelmän luomiseksi. Jotta tauluseinästä tulisi onnistunut, on tärkeää, että taulut ovat reuna reunaa vasten joko ylä- tai alareunasta. Meiltä Postertonilta voit helposti valita ne lastentaulut ja aiheet, joista sinä ja tenavasi pidätte eniten, ja voitte myös klikata kotiin sopivat kehykset. Suuri juliste tyylikkäissä kehyksissä on hienon näköinen myös nojatessaan lipastoa vasten tai lattialla seinää vasten.

 

barntavlor & Posters.jpg


Ole rohkea, kun valitset julisteita lastenhuoneeseen. Täältä voit valita monista humoristisista aiheista, jotka saavat lapset taatusti nauramaan makeasti. Yhdistele joukkoon tauluja, joissa on klassisia sitaatteja, kuten ”Hakuna Matata” tai ”I love you to the moon and back” luodaksesi trendikkäämmän tyylin.

 

Monet lapset pitävät tietenkin eläimistä, mutta myös erilaisista maisemista ja avaruusaiheista. Tutustu lastentauluihimme, joissa on värikkäitä galakseja ja planeettoja, tai valitse kauniita akvarellimaalauksia suurista valaista tai eläimistä, joita löytyy savannilta. Meillä kaikillahan on tietenkin oma makumme, ja juuri sen vuoksi olemme hankkineet erittäin laajan valikoiman lastentauluaiheita. Voit valita omasi söpöjen ja piirrettyjen kuvien joukosta, mutta myös räväkämmistä graafisista painatuksista.

 

Julisteemme ovat tietenkin korkealaatuisia ja ne on painettu kestävälle ja paksulle paperille pidemmän käyttöiän varmistamiseksi. Julisteet säilyttävät muotonsa kauan, erityisesti jos ne sijoitetaan kehyksiimme. Tilaa lasten suosikit jo tänään!