Lasten taulut

Etsitkö jotain hauskaa ja ainutlaatuista lapsen huoneen sisustukseen? Tutustu ihastuttaviin lasten tauluihimme! Jokaista niistä koristaa leikkisä painatus tai kuvio, joka sopii täydellisesti lisäämään persoonallisuutta lapsen huoneeseen. Lisäksi ne sopivat erinomaisesti lahjaksi esimerkiksi ristiäisiin ja syntymäpäiville.

Kuvaus

Etsitkö jotain hauskaa ja ainutlaatuista lapsen huoneen sisustukseen? Tutustu ihastuttaviin lasten tauluihimme! Jokaista niistä koristaa leikkisä painatus tai kuvio, joka sopii täydellisesti lisäämään persoonallisuutta lapsen huoneeseen. Lisäksi ne sopivat erinomaisesti lahjaksi esimerkiksi ristiäisiin ja syntymäpäiville.

Lasten taulut ja julisteet lastenhuoneisiin;

Täältä löydät paljon tyylikkäitä ja laadukkaitajulisteetja lasten maalauksia. Inspiroi ja motivoi lapsia leikkimään ja pitämään hauskaa hauskoilla lasten tauluilla ja julisteilla!

 

Lapsilla on mielikuvitus kuin kenelläkään muulla, ja anna sen kukoistaa huoneissaan koristelemalla ne kauniilla motiiveilla ja lasten maalauksilla. Täältä löydät monenlaisia julisteita lapsille, kuten värikkäitä kuvia jajulisteet eläinten kanssa, mutta myös kasvatuksellisia motiiveja, joissa yhdistyvät hyöty ja nautinto. Esimerkiksi suuri aakkostaulu voi olla hieno lisä huoneeseen, ja siitä on useita eri versioita, esimerkiksi eläinaiheisia kuvia jokaiselle kirjaimelle.

 

Hauska tapa rentoutua ja tehdä sisätiloista kutsuvammat. Jos suunnittelet lastenhuoneen sisustusta, voi olla hauska tutustua malleihimme yhdessä lasten kanssa. Anna luovuutesi virrata ja valitse julisteet ja lasten taulut, jotka sopivat lapsesi persoonallisuuteen ja kiinnostuksen kohteisiin. Tarjolla on kaikkea avaruudesta inspiroituneista seikkailuista safareihin, eläintarhoihin, mielikuvitukselliseen suunnitteluun ja paljon muuta.


Lastenhuoneen saaminen valmiiksi voi usein olla haastavampaa kuin muun kodin. Tämä johtuu siitä, että lastenhuoneen on täytettävä useita tärkeitä tehtäviä. Lasten pitäisi voida nukkua rauhassa ja mukavasti leikkien, opiskellen ja pitäen hauskaa. Toisin sanoen sisustuksen on oltava inspiroiva ja leikkisä, mutta myös käytännöllinen ja säilytystilaa on oltava.

 

barntavlor & Posters.jpg

 

Yksi vinkki tyylikkään ja kutsuvan keittiön luomiseen on sijoittaa yhdelle seinälle useita lastenaiheisia maalauksia. Voit esimerkiksi sekoittaa erilaisia lasten tauluja, mutta myös useita eri aiheisia julisteita, jotta saadaan aikaan mukava yhdistelmä. Mainostaulun onnistumisen kannalta on tärkeää, että mainostaulut sijoitetaan reunasta reunaan, joko alas- tai ylöspäin. Postertonissa voit helposti valita lasten kuvat ja motiivit, joista sinä ja lapsesi pidätte eniten, ja jopa klikata sopivia kehyksiä. Suuri juliste tyylikkäässä kehyksessä näyttää myös hyvältä hyllyllä tai lattialla.

 

Lasten julisteet, joissa on monia erilaisia motiiveja ja tyylejä.

Varmista, että otat miekat pois, kun laitat julisteita lastenhuoneeseen. Täällä voit valita monista humoristisista malleista, jotka saavat lapset varmasti nauramaan ääneen. Yhdistä klassisiin sitaatteihin, kuten "Hakuna Matana" tai "Rakastan sinua kuuhun ja takaisin", jos haluat trendikkäämmän ilmeen. Monet lapset pitävät tietenkin eläimistä, mutta myös erilaisista maisemista ja avaruusaiheista. Tutustu lasten maalauksiin värikkäistä galakseista ja planeetoista tai valitse kauniita akvarellimaalauksia suurista valaista tai savannilla elävistä eläimistä. Me kaikki pidämme erilaisista asioista, ja siksi olemme valinneet kotiin hyvin laajan valikoiman lasten maalauksiin sopivia motiiveja.

 

Voit valita useista söpöistä ja sarjakuvamaisista malleista sekä kovemmista graafisista painatuksista. Julisteemme ja mainostaulumme ovat luonnollisesti korkealaatuisia ja painettu paksummalle paperille, joka takaa niiden pidemmän käyttöiän. Julisteet säilyttävät muotonsa pidempään, varsinkin jos ne on sijoitettu kehyksiin. Tilaa lasten suosikit jo tänään!