Julisteet

Etsitkö tapaa lisätä persoonallisuutta seinillesi? Tyylikkäiden julisteiden ja printtien valikoimassamme voit tehdä juuri niin! Valikoimassamme on jokaiselle jotakin, joten löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivan teoksen. Etsitpä sitten uutta trendikästä printtiä tai klassista koristejulistetta, meiltä löydät kaiken. Lisää persoonallisuutta seinillesi Posterton avulla!

Kuvaus

Etsitkö tapaa lisätä persoonallisuutta seinillesi? Tyylikkäiden julisteiden ja printtien valikoimassamme voit tehdä juuri niin! Valikoimassamme on jokaiselle jotakin, joten löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivan teoksen. Etsitpä sitten uutta trendikästä printtiä tai klassista koristejulistetta, meiltä löydät kaiken. Lisää persoonallisuutta seinillesi Posterton avulla!

Julisteita ja printtejä verkosta 

Julisteet ja kuvat ovat viime vuosien aikana nostaneet suosiotaan. Se johtuu varmasti nykyisten julisteiden laadusta ja monipuolisesta valikoimasta. Me Postertonilla panostamme paljon esimerkiksi oikean paperin löytämiseen julisteiden painatusta varten. Kun ostat julisteita meiltä, saat jokaisen julisteen ehdottomasti parhaalle paperille painettuna.

 

Olemme hyvin tarkkoja paperin laadusta, koska haluamme varmistua siitä, että kuvanlaatu on optimaalinen. Haluamme varmistaa myös, että valitsemasi juliste kestää mahdollisimman pitkään. Käyttämämme korkealaatuinen paperi on esimerkiksi ikääntymistä kestävää, joten voit nauttia samasta kauniista taulusta tai kuvasta useita vuosia.


Kysymys kuuluukin: minkä julisteen tai aiheen valitset? Monet asiakkaistamme pitävät erityisesti skandinaavisesta, minimalistisesta ja valoisasta tyylistä. Toiset taas valitsevat näyttäviä kuvia, jotka varmasti herättävät huomiota ja toimivat katseenvangitsijoina seinällä. Onneksi meillä on jokaiselle jotakin. Meiltä löydät monta eri kuvakategoriaa, kuten eläimet ja luonto, valokuvataide ja graafiset printit sekä piirroskuvat. Voit myös löytää täydellisen julisteen riippuen siitä, mitä huonetta olet sisustamassa.

 

Julisteet ja taulut kotisi sisustukseen

Etsitkö julisteita keittiöön? Löydät meiltä paljon erilaisia vaihtoehtoja, kuten tyylikkäitä graafisia kuvia mausteista, kahvipannuista ja vastaavista. Sisustatko lastenhuonetta? Kokeile hauskaa aakkostaulua!


Valikoimassamme olevat julisteet tulevat monelta eri taiteilijalta ja muotoilijalta. Siksi voimme tarjota erittäin laajan kattauksen erilaisia teemoja ja tunteita. Mikä parasta? Julisteiden vaihtaminen on erittäin helppoa milloin vain! Haluatko vaihtelua eri vuodenaikojen mukaan, esimerkiksi omat julisteet talveksi ja kesäksi? Voit helposti ottaa kehyksissä olevan julisteen pois, rullata sen ja säilyttää sitä samassa pakkauksessa, jossa toimitamme julisteemme sinulle.

 

Oletko epävarma siitä, kuinka voit valita yhden tai muutaman aiheen julistevalikoimastamme? Julisteen valinnassa tulee huomioida muutamia asioita, kuten esimerkiksi se, haluatko valita julisteen, joka sopii täydellisesti nykyiseen sisustustyyliisi. Jos tyylisi on klassinen skandinaavinen sisustus vaaleine sävyineen ja puulajeineen ja valkoisine seinineen, on sen kanssa tyylikästä yhdistää esimerkiksi kuvia, joissa on kaisloja, graafisia beigensävyisiä painatuksia tai luonnosteltuja aiheita.

 

Voit myös kokeilla jotain täysin päinvastaista ja hankkia villin julisteen turkoosin sävyissä tai muun huomiota herättävän katseenvangitsijan. Julisteiden, taulujen tai kuvien valinnassa ei ole oikeita tai vääriä vaihtoehtoja, joten voit valita juuri niitä kuvia, jotka miellyttävät sinun silmääsi ja luoda haluamaasi tunnetta kodin eri huoneisiin. Kehystämällä julisteet saat tuotua omaa kädenjälkeäsi sisustukseen.


Julisteemme ovat täydellisiä luomaan vaihtelevaa tunnelmaa kotiin. Voit toisin sanoen valita julisteita, jotka vievät ajatukset rentouttavaan rantalomaan tai piristävään ja luovaan ympäristöön. Uskalla yhdistää erilaisia tyylejä samalla tauluseinällä, tai valitse varma kortti ja luo yhtenäinen, yksivärinen ja samaa teemaa seuraava taidekokonaisuus.