Tekstitaulut

Sijoita suosikkisitaattisi seinälle tai levitä sanomaa, josta pidät ja jota haluat välittää kauniilla tekstitaululla tai julisteella.

Kuvaus

Sijoita suosikkisitaattisi seinälle tai levitä sanomaa, josta pidät ja jota haluat välittää kauniilla tekstitaululla tai julisteella.

Sitaattijulisteet, Quotation-Julisteet

Usein sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta se riippuu tietenkin sanojen merkityksestä ja siitä, kuinka ne tulkitaan. Postertonilla on paljon julisteita, joissa on sanontoja ja sitaatteja, jotka koskettavat meitä eri tavoin.

 

Monet julisteistamme koostuvat humoristisista ja nokkelista ilmaisuista, jotka aiheuttavat hymyilyä ja naurua, mutta joilla on lisäksi syvempi merkitys. Laita esille taulu, jossa on ajatuksia herättäviä sanoja, jotka saavat katsojan miettimään ja ottamaan mukaansa jotain merkityksellistä elämäänsä. Voit yhdistellä niitä myös muun aiheisiin kuviin, jotka ehkä liittyvät jotenkin sitaattiin, ja luo kaunis kokonaisuus seinälle kuvien ja tekstien muodossa. 


Valikoimassamme tekstitauluja ja julisteita sitaateilla on muun muassa tunnettuja historiallisia sitaatteja, joista on tullut ajattomia sanomia, joita voidaan toteuttaa jokapäiväisessä elämässä vielä nykyäänkin. Valitsemalla tekstin, joka heijastaa omaa arvomaailmaasi, tällaiset taulut kertovat myös jotakin sinusta itsestäsi, perheestäsi ja kodistasi.

 

 
Käytä vaihtelevasti vakavia sanoja, joissa on painoa, ja nokkelia sanaleikkejä, jotka muistuttavat sinua siitä, että elämää ei tule ottaa liian vakavasti ja että sinun tulee nauttia niistä pienistä asioista, joita elämä tarjoaa. Luo kutsuva koti levittämällä valoa ja rakkautta ja sijoita teksti paikkaan, johon se sinun mielestäsi sopii parhaiten. Keittiöön saatat haluta taulun, joka liittyy ruoanlaittoon ja inspiroi uusiin makuelämyksiin. Voit yhdistellä mustavalkoisia ja tyylikkäitä julisteita teksteihin ja värikkäisiin maalauksiin tai värikkäisiin sitaatteihin. 


Tekstitaulut ovat tyylikäs ja hieno tapa jättää oma jälki kotiisi ja sovittamalla taulut ympäristön mukaan kotisi sisustus voi kohentua kunnolla. Julisteemme on painettu korkealaatuiselle paperille, joten voit nauttia niistä pitkään ilman, että ne menettävät terävyyttään ja kiiltoaan. 


Päätä itse mitkä sanat, sitaatit tai sanonnat parhaiten heijastavat kotiasi ja persoonallisuuttasi. Meillä on laaja valikoima tekstitauluja, joten kaikki löytävät varmasti jotain, joka sopii erityisesti juuri heille. Jos haluat tehdä suuren vaikutuksen, voit investoida suurempaan tauluun, kun taas pienemmät versiomme voidaan sijoittaa vapaammin ja yhdistellä täydentämään muita tauluja. 


Täydennä kotiasi kauniilla fonteilla ja typografisella taiteella, jossa geometria on vähintään yhtä tärkeää kuin itse sanatkin, tai korosta sanomaa terävillä kontrasteilla, kirjainten ollessa painopisteenä taulussa. Hanki inspiraatiota erilaisista kauniista tekstitauluista, jotka ovat peräisin erilaisista tärkeistä historiallisista yhteyksistä, tai sitaateista merkityksellisiltä ja vaikutusvaltaisilta henkilöiltä politiikan tai taiteen alueelta tai vaihtoehtoisesti uusista nokkelista ja leikkisistä sanayhdistelmistä, jotka heijastavat nykyaikaista yhteiskuntaamme ja jotka voivat koskettaa ajankohtaisia ilmiöitä hauskalla ja puhuttelevalla tavalla.

 

Jos selailet tekstitaulujamme, löydät todennäköisesti jotakin, joka kuvaa mielestäsi hyvin läheistä ystävääsi tai perheenjäsentäsi. Näin ollen julisteemme ovat ihanteellisia myös henkilökohtaisiksi lahjoiksi.