Vintage

Lisää aimo annos charmia ja nostalgiaa keittiöön, eteiseen tai olohuoneeseen koristelemalla seinät hienoilla vintagejulisteillamme.

Kuvaus

Lisää aimo annos charmia ja nostalgiaa keittiöön, eteiseen tai olohuoneeseen koristelemalla seinät hienoilla vintagejulisteillamme.

Vintage-Julisteet ja taulut

Täältä löydät laajan valikoiman vintage- ja retrotyylisiä julisteita ja printtejä, jotka sopivat kodin kaikkiin huoneisiin. Vintagetyyli on todella kuuma trendi ja sen avulla on helppo saada uniikkia ja persoonallista tuntua yhdistämällä siihen moderneja huonekalujasi ja muita sisustusesineitäsi.

 

Voit sisustaa kotisi eri vaihtoehdoilla aina vanhasta 1930-luvun lampusta tai 1950-luvun designtuolista alkaen saadaksesi aikaan halutun vintagetunnelman, mutta voit myös täydentää seinäsi kauniilla retrotaiteella. Satsaa mustavalkoisiin julisteisiin vanhoja rakennuksia tai tärkeitä maailman tapahtumia esittävistä valokuvista, tai kasvien ja kukkien kuviin, jotka muistuttavat kasvitieteellisiä julisteita lapsuuden luokkahuoneessa. Posterton tarjoaa vintagejulisteita sekä värillisinä että mustavalkoisina, joten ne sopivat yhtä hyvin niin perinteiseen kuin trendikkääseen kotiin. Lisäksi löydät julisteet myös useassa eri koossa, jotta voit helposti sovittaa ne seinäsi tai kirjahyllysi tyhjään tilaan. 

 

Kaikki julisteemme on painettu laadukkaalle paperille tyylikkäästi viimeisteltyinä, jolloin jokainen kuvan yksityiskohta korostuu ja herää eloon. Lisäksi täydennämme säännöllisesti hyvin lajiteltua valikoimaamme uusilla kuvilla, minkä ansiosta löydät aina jotain uutta ja jännittävää vieraillessasi verkkokaupassamme.

 

Kun haluat yhtenäisen ja luonnollisen vaikutelman, saat vintagekuvista ajalle tyypillisiä yksityiskohtia vanhempiin taloihin ja rakennuksiin, kun taas hieman uudempiin ja modernimpiin koteihin ne tuovat persoonallisen ja harkitun tunnun. Meillä on julisteita kaikkiin sisustus- ja rakennustyyleihin!

 

vintage retro poster bil.jpg

Etsitkö jotakin huomiota herättävää ja värikästä? Tutustu siinä tapauksessa tarkemmin kasvitieteellisiin julisteisiin kasveineen, mausteineen ja kukkineen – niistä saat täydellisen loppusilauksen keittiöön tai ruokailutilaan, ja ne pehmentävät taatusti muutoin kulmikkaiden keittiötasojen ja ruostumattomien, teräksisten koneiden luomaa melko tiukkalinjaista vaikutelmaa.

 

Valitse lempijulisteesi ja anna sen varastaa kaikki huomio ruokapöydän yllä seinällä, tai tilaa useampi kuva ja luo luova ja retrovaikutteinen tauluseinä.

 

Meiltä Postertonilta löydät myös hieman hillitymmät kuvat vaimeissa harmaan sävyissä sekä piirrosten että valokuvien muodossa. Mustavalkoiset taulut ovat ajattomia ja sopivat erinomaisesti sekä yksiväriseen sisustukseen että loisteliaaseen ja suureelliseen asuntoon. Yhdistelemällä vintagejulisteitasi, cooleja ja moderneja julisteitasi ja omia valokuviasi saat erityisen tyylikkään lopputuloksen!

 

Tällä tavoin lisäät kotiisi niin nostalgista, trendikästä kuin persoonallistakin tuntua, ja voit helposti muuttaa sisustusta vaihtamalla taulujen paikkaa keskenään vuodenajan tai mielesi mukaan.

 

Hanki sinäkin ajaton ja elegantti tunnelma kotiisi klikkaamalla suosikkisi laajasta vintage-/retrojulistevalikoimastamme!