Kehykset

Herätä seinäsi henkiin kauniilla kehyksillämme! Tarjoamme laajan valikoiman värejä ja kokoja, joista voit valita täydellisen kehyksen valokuvillesi, julisteillesi tai maalauksillesi. Laadukkaat kuvakehyksemme on valmistettu puusta tai metallista.

Kuvaus

Herätä seinäsi henkiin kauniilla kehyksillämme! Tarjoamme laajan valikoiman värejä ja kokoja, joista voit valita täydellisen kehyksen valokuvillesi, julisteillesi tai maalauksillesi. Laadukkaat kuvakehyksemme on valmistettu puusta tai metallista.

Kehystä kauniita kuvia upeilla kehyksillämme!

Valokuva- tai taulunkehyksemme ovat yhtä suuri osa sisustusta kuin itse juliste. Riippuen siitä, millaisesta sisustustyylistä pidät, sinulla on mahdollisuus luoda kuvien ja kehysten avulla katseen vangitsevia tauluja tai muuhun sisustukseen sulautuvia taideteoksia. Kehykset saattavat jäädä joskus hieman taka-alalle, koska usein keskitytään enemmän kehysten sisällä olevaan kuvaan.

 

Mutta tosiasia on se, että kehyksemme täydentävät julisteitamme, taulujamme ja kuviamme. Kaunis kehys on erinomainen tapa tuoda kuvaa paremmin esille ja korostaa kuvassa olevia värejä. Jos olet kehystämässä mustavalkoista valokuvaa seeprasta, voit saada hyvin erilaisen tyylin riippuen siitä, valitsetko valkoisen vai mustan kehyksen. Myös kehyksen materiaalilla on merkitystä kokonaisuuden kannalta.

 

Meiltä löytyy ylellisiä tammikehyksiä, mutta myös mustaksi ja valkoiseksi maalattuja puukehyksiä, jos kaipaat jotain klassisempaa. Kun haluat ylellistä tyyliä, voit valita esimerkiksi kullan- tai hopeanvärisen kehyksen. Tutustu kaikkiin metallisiin kehyksiimme, joita on saatavilla monessa eri koossa.
Tammikehykset ovat sekä klassinen että moderni valinta, riippuen siitä minkälaista kuvaa olet kehystämässä ja minkälainen sisustustyyli sinulla on. Jos kotoa löytyy huonekaluja vaaleasta puusta valmistettuna, on tammikehys silloin tyylikäs vaihtoehto. Muista myös kokeilla rohkeasti eri vaihtoehtoja ja yhdistellä eri värisiä kehyksiä, mikä toimii erittäin hyvin tauluseinää toteuttaessasi.


Kehyksen valinnassa on monia eri asioita, jotka tulee huomioida. Jotkut haluavat, että kehykset sopivat väreiltään olemassa olevaan sisustukseen. Toiset taas valitsevat kuvan ensin ja tämän jälkeen siihen sopivan kontrastivärisen kehyksen. Voit tehdä juuri kuten haluat, sillä kehyksen valinnassa ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa. Kehyksen valinta vaikuttaa vain siihen, millä tavoin kuva-aihe korostuu. Tutustuessasi kehysvalikoimaamme sinun tulee valita kehys, joka on itse julisteen mittojen mukainen.

 

Jos julisteen koko on 70x100, tarvitset kehyksen, jonka koko on 70x100. Voit luonnollisesti kehystää pienemmän kuvan suureen kehykseen, jolloin saat ilmavan ja tyylikkään kokonaisuuden.


Oletko epävarma siitä, tuleeko taulu ripustaa seinälle pystysuoraan vai vaakasuoraan? Meiltä löytyvissä taulunkehyksissä on ripustimet molempaa tapaa varten, joten voit vaihdella ripustustapaa. Tämä on myös hyvin käytännöllistä, jos haluat ajan kuluessa vaihtaa julisteen toiseen. Kaikki kehyksemme ovat erittäin korkealaatuisia ja niissä on tyylikäs viimeistely, joka sopii erinomaisesti kotiin kuin kotiin.

 

Panosta useaan tauluun ja luo näyttävä tauluseinä, jossa on paljon erilaisia kuvia ja kehyksiä. Vinkkimme on kokeilla myös erilaisten asioiden kehystämistä. Kokeile ammattilaistasoista valokuvataidetta, henkilökohtaisia valokuvia ja pieniä muistoja. Voit aina irrottaa lasin kehyksestä ja kehystää kuivuneen kukkakimpun (esimerkiksi häistänne) tai isoisän vanhan kellokokoelman. Inspiroidu ja tilaa suosikkisi kehysvalikoimastamme!