Taiteilijat

Täytä seinäsi kuuluisien taiteilijoiden kuuluisien maalausten ja taideteosten julisteilla. Postertonilla on kauniita painatuksia ja julisteita, joissa on monia taidehistorian ikonisimpia teoksia renessanssista nykytaiteeseen ja katutaiteeseen. Selaa laajaa valikoimaa kuuluisien taiteilijoiden julisteita tai valitse tietty taiteilija vasemmanpuoleisesta valikosta. Kaikki julisteemme painetaan ensiluokkaiselle paperille, joka takaa kauniin ja kestävän tulostuksen.

Kuvaus

Täytä seinäsi kuuluisien taiteilijoiden kuuluisien maalausten ja taideteosten julisteilla. Postertonilla on kauniita painatuksia ja julisteita, joissa on monia taidehistorian ikonisimpia teoksia renessanssista nykytaiteeseen ja katutaiteeseen. Selaa laajaa valikoimaa kuuluisien taiteilijoiden julisteita tai valitse tietty taiteilija vasemmanpuoleisesta valikosta. Kaikki julisteemme painetaan ensiluokkaiselle paperille, joka takaa kauniin ja kestävän tulostuksen.

Köp julisteet på kända maalaukset ja taideteokset

Tästä kategoriasta löydät taideteoksia, jotka ovat tehneet historiaa, maalauksia, jotka ovat muuttaneet tapaa, jolla katsomme taidetta, ja taiteilijoita, jotka ovat valinneet oman tiensä. Olemme valinneet taidegrafiikkavalikoimaamme suosikkeja taiteilijoilta, jotka ovat jättäneet jälkensä maailmaamme. Piditpä minkä tahansa taiteen tyylistä, löydät varmasti mieleisesi taiteilijan julisteen näiden julisteiden joukosta;

Suuri valikoima julisteita ja tulosteita, joissa on modernia taidetta

Nykyaikainen taide ei ole enää vain modernia. Itse asiassa varhaismoderni taide on yli sata vuotta vanhaa. Modernismilla tarkoitetaan 1900-luvun alussa syntynyttä taidesuuntausta, joka käänsi ylösalaisin kaiken, mitä kutsuttiin säännöiksi ja normeiksi. Tämä tarkoittaa, että moderni taide on oikeastaan yhteisnimitys, joka kattaa monia eri tyylejä, kuten ekspressionismin, kubismin, konstruktivismin, primitivismin jne;

Kaikille näille taidetyyleille on yhteistä se, että ne rikkovat vanhojen aikojen konventioita siitä, mitä taide voi tehdä ja mitä muotoja se saa käyttää. Tämä tauko johtui siitä, ettävalokuvaaja oli vähentänyt esittävän taiteen merkitystä. 

På Postertonilla on kauniita julisteita abstrakteilta pioneereilta kutenHilma af Klint jaWassily Kandinsky joka tutki symboleja, muotoja ja ilmaisuja aivan uudella tavalla spiritualistisissa ja filosofisissa uskomuksissaan. Muiden abstraktin taiteen julisteidemme joukosta löydät myös seuraavat tuotteetPiet Mondrianin tyylikkäitä sävellyksiä jaPaul Kleen funky maalauksia

Tietenkin meillä on myös julisteiden laudoilla jättiläisiä, kutenPicasso,Matisse,Gustav Klimt jaFrida Kahlo. Selaa modernistisia asetelmia,abstraktit kuviot, kauniita maisemakuvia ja paljon, paljon muuta.     

Nykytaiteilijoiden klassista taidetta

Vaikka taidejulisteiden kategoriamme koostuu enimmäkseen modernista taiteesta, julisteidemme joukossa on myös monia klassisia taideteoksia renessanssista impressionismiin. Näistä löydätLeonardo da Vincija Katsushika Hokusai, mutta myös ranskalaiset taiteilijat kuten Cezanne, Monet jaHenri Rousseau.  

HokusaisKanagawan ulkopuolella oleskelun aikana on jäljennetty lukemattomia kertoja, ja sitä voi nykyään löytää kaikesta kahvikupeista tapetteihin ja tatuointeihin. Hokusain katsotaan kuuluvan Japanin kaikkien aikojen suurimpiin taiteilijoihin, ja hänen kuvansa ovat olleet suuri inspiraation lähde lukemattomille taidemaalareille ja kuvittajille Japanissa ja ulkomailla;

Klassisen maalaustaiteen julisteiden joukosta löydät myös impressionismia (ja jälki-impressionismia). Koristele seinäsi kauniilla eteläranskalaisilla maisemilla, jotka on kuvattu voimakkailla väreillä.Cézanne taivan Gogh. Tai miksi et valitsisi jotakin Claude Monet'n klassikkomaalausta? KokoelmassammeMonet-julisteet löydät monia hänen rakastetuimpia motiivejaan. Älä missaa kaunistatulosteet på Toulouse-Lautrecs kuvauksia 1800-luvun lopun Pariisista. 

Julisteet taiteesta monissa taiteen tyyleissä ja suunnissa

Postertonissa teemme kovasti töitä laajentaaksemme valikoimaamme useampien taiteilijoiden ja useampien erikoisalojen julisteilla. Jo nykyään voit valita julisteita näistä eri taidetyyleistä:

  • Ilman juoksemista
  • Japanilainen leikkaus
  • Impressionismi
  • Ekspressionismi
  • Primitivismi
  • Abstrakti taide
  • Surrealismi
  • Modernismi
  • Katutaide

Löydät myösjulisteet maalauksineen tunnetuilta taiteilijoilta ja kuvittajilta. 

Kuuluisien maalausten jäljennöksiä eri kokoisina.

Kun tilaat meiltä tuotteen, voit myös päättää, minkä kokoinen sen pitäisi olla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse poistaa taidegrafiikkaa vain siksi, että se on pieni tai suuri sen peittämän pinnan kokoon nähden. Postertonilla olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme korkealaatuisia julisteita ja tulosteita. Käytämme esimerkiksi ensiluokkaista paperia, joka saa taiteilijoiden työt näyttämään kauniilta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että julisteesi näyttää hyvältä vuosien ajan ilman haalistumista;

Tärkein tapa pitää julisteet hyvännäköisinä pidempään on kehystää ne. Myymme verkkokaupassamme myös kuvakehyksiä, joissa on sama kuvio kuin julisteissamme. Valitse suosikkisi laajasta valikoimastammepuiset kehykset; ja erilaisetmetallikehykset.  

Parhaat julisteet nuorille taiteilijoille verkossa

Me Postertonilla pyrimme tarjoamaan sinulle parhaiden taiteilijoiden julisteita. Meiltä voit tehdä ostoksia verkossa nopeasti ja helposti ja saada julisteesi 2-3 työpäivän kuluessa. Asiakkaana sinulla on 14 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa julisteet, jos löydät itsellesi paremman motiivin. Löydä suosikkisi monien taiteilijoiden joukosta ja tilaa juliste jo tänään!

Vaikea päättää? Miksi et tilaisi useita kerralla! Olemme keränneet inspiraatiosivullevinkkejä ja ideoita julisteiden pitämiseen hyvännäköisinä..