Valkoiset puukehykset

Etsitkö kaunista valkoista kehystä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Valkoisessa kehyksessä voit olla varma, että valokuvasi tai taideteoksesi saa ansaitsemansa huomion. Valkoiset kehykset sopivat täydellisesti kuvien ja maalausten ripustamiseen mihin tahansa huoneeseen. Valkoisten kehysten valikoimassamme on sekä suuria että pieniä kokoja sekä suorakaiteen ja neliön muotoisia vaihtoehtoja.

Kuvaus

Etsitkö kaunista valkoista kehystä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Valkoisessa kehyksessä voit olla varma, että valokuvasi tai taideteoksesi saa ansaitsemansa huomion. Valkoiset kehykset sopivat täydellisesti kuvien ja maalausten ripustamiseen mihin tahansa huoneeseen. Valkoisten kehysten valikoimassamme on sekä suuria että pieniä kokoja sekä suorakaiteen ja neliön muotoisia vaihtoehtoja.

Valkoinen kehys

Jos etsit taideteoksillesi, valokuvillesi tai julisteillesi klassista ja hillittyä kehystä, valkoiset kehykset ovat erinomainen vaihtoehto. Valkoiset kehykset ovat huomaamattomia ja sulautuvat vaaleampiin väreihin, jolloin taideteoksesi erottuvat. Jos yhdistät valkoiseen kehykseen valkoisen reunuksen tai passepartoutin, taideteoksesi erottuu ja pääsee parhaiten esille.

Valkoinen kuvakehys sopii monenlaisiin sisustustyyleihin, kuten merelliseen, maalaismaiseen tai minimalistiseen. Valkoiset kuvakehyksemme on valmistettu korkealaatuisesta puusta, ja ne sopivat täydellisesti yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen luomiseen mihin tahansa huoneeseen. Sopivatpa ne sitten valkoisen sohvan tai kirkkaamman sohvan kanssa, valkoiset kehyksemme tuovat varmasti täydellisen viimeistelyn kotiisi.

Valkoiset kehykset 50x70

Tarjoamme laajan valikoiman erikokoisia kehyksiä, joiden avulla voit löytää täydellisesti sopivan kuvakehyksen. Valkoiset kehyksemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja niitä on saatavana eri kokoisina tarpeidesi mukaan. Etsitpä sittenpieni kehys muotokuvaa taisuuri kehys suurelle tavaralle, meillä on täydellinen vaihtoehto sinulle.

 

Suuri voittaja meillä PostertonissaValkoiset kehykset 50x70. Valkoisesta puukehyksestä on viime aikoina tullut itsestään selvä valinta kodin sisustuksessa, sillä se tuo seiniin kevyttä ja ilmavaa ilmettä. Kuvakehyksemmeon itsestään selvää, että se voidaan asettaa seinälle sekä pysty- että vaakasuorassa muodossa.mutta myös seinää vasten, mikä antaa sinulle monia eri vaihtoehtoja toimistosi tai kotisi sisustamiseen;

Valkoinen puu - suosittu valinta

Värit tulevat ja menevät trendien muuttuessa, ja kaikki, mikä on nyt suosittua, on valkoista valkoisella. Jos seinäsi on täysin valkoinen, voit käyttää valokuvien kehystämiseen valkoisia kehyksiä. Valkoinen valkoisella on moderni ja elegantti, ja se saa valokuvasi kohteen todella erottumaan. Korkean tyylin minimalistinen tunnelma antaa sinulle maksimaalisen joustavuuden lisätä väriä tai kontrastia tarvittaessa ilman, että tarpeettomat elementit ovat tiellä;

 

Jos haluat tehdä päinvastoin, kokeile valkoisia kehyksiä vahvaa seinää vasten, jotta saat näyttävän kontrastin. Lopputulos sitoo seinäsi kauniisti yhteen ja luo visuaalisen tasapainon vahvan aaltokehyksen ja kehyksen valkoisen värin välille.

 

Useita kokoja valkoisessa sävyssä

Onko sinulla vaikeuksia koon valinnassa, mutta olet päättänyt valita tyylikkään valkoisen kehyksen? Täällä voit helposti valita ja tarkastella kaikkia valkoisia kehyksiämme hiirellä. 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 tai 70x100 cm. Vinkkinä on valita suosikkimotiivisi valikoimasta julisteet, ja lisää valkoiset kehykset. 

 

Kestävä kehitys ja laatukehykset;

 

Valkoisissa puukehyksissämme on kiinnitetty huomiota pieniin yksityiskohtiin, joiden ansiosta ne on helppo ripustaa tai vaihtaa julisteen tai kuvan tilalle. Laadukkaan puun, viimeistelyn ja maalauksen ansiosta kehykset kestävät pitkään ja antavat samalla varmuutta ja mielenrauhaa seinälle ripustettaessa. Tarjoamme valkoisia puukehyksiä kaikissa vakiokokoisissa kooissa, jotta voit yhdistää ne laajaan valikoimaan julisteita, kuvia ja julisteita. Älykkäiden saranoiden ansiosta voit ripustaa ne helposti pysty- tai vaakasuoraan motiivisi ja henkilökohtaisen makusi mukaan.


Jos olet epävarma siitä, mikä koko tai kehys sopii parhaiten seinällesi, motiiveillesi ja väreillesi, olet tervetullut kysymään.höra teistä meille Postertonissa opastusta ja opastusta valikoimassa.