Valkoiset puukehykset

Valkoiset puukehyksemme ovat täydellinen tapa näyttää suosikkijulisteesi, valokuvasi ja taideteoksesi. Tyylikkään muotoilun ja helposti avattavan takaosan ansiosta julisteen kiinnittäminen on helppoa.

Kuvaus

Valkoiset puukehyksemme ovat täydellinen tapa näyttää suosikkijulisteesi, valokuvasi ja taideteoksesi. Tyylikkään muotoilun ja helposti avattavan takaosan ansiosta julisteen kiinnittäminen on helppoa.

Valkoiset puukehykset

Postertonilta löydät paljon kauniita puukehyksiä monessa eri koossa. Niitä yhdistämällä voit luoda kotiisi näyttävän tauluseinän.

 

Valikoimamme keskittyy klassiseen pohjoismaiseen muotoiluun ja korkeaan laatuun. Siksi olemmekin koonneet houkuttelevan valikoiman ruotsalaisia puukehyksiä, jotka sopivat moneen kotiin luonnollisesti ja tyylikkäästi.

 

Tällä hetkellä pohjoismaista designmaailmaa puhuttelee valoisuus ja raikkaus, ja näiden kehysten avulla voit ripustaa taulusi seinille ilman, että ne vievät liikaa huomiota muuten tyylikkäältä ja pelkistetyltä kalustukselta ja sisustuksen värimaailmasta.

 

Yhdistä hienot puukehyksemme valikoimastamme löytyvien kuvien, julisteiden tai printtien kanssa ja luo juuri omantyylinen taulu. Yhdistämällä vaalean aiheen valkoiseen puukehykseen saat kokonaisuuden, joka toimii harmonisena taideteoksena ja välittää kuvan sanoman luonnollisella tavalla. Voit yhdistää valkoiset kehykset myös värikkäisiin kuvituksiin tai kirjaviin maalauksiin, jolloin vaalea kehys korostaa sisällä olevaa kuvaa upeasti.

 

Valkoiset puukehykset sopivat lähes kaikkiin huoneisiin ja koska niitä on helppo käsitellä, voit myös kätevästi vaihdella tauluja ja kuvia haluamallasi tavalla. Luo miellyttävä kokonaisuus vaihtelemalla vaakasuoria ja pystysuoria tauluja säännöllisin väliajoin.

 

Monet pienet julisteet ja kuvat voivat myös yhdessä luoda yhden suuremman taideteoksen. Valkoiset puukehykset luovat myös näyttävän kontrastin etenkin tummasta puusta tai nahasta valmistetuille painaville huonekaluille.

 

Niin yksinkertainen asia kuin valkoinen puukehys klassisen tai modernin kuvan kanssa voi tuoda huoneeseen täysin uutta ilmettä ja aivan uudet edellytykset tyylikkäälle sisustuskokonaisuudelle – joko selkeän sanoman tai epäsäännöllisiä muotoja ja jännittäviä väriyhdistelmiä sisältävän abstraktin maalauksen muodossa.

 

Olemme panostaneet yksityiskohtiin valkoisia puukehyksiä valmistaessamme, mikä tekee niistä helposti seinälle ripustettavat. Helppokäyttöiset kehykset tekevät myös niiden sisällä olevan julisteen, kuvan tai printin vaihtamisesta helppoa ja vaivatonta.

 

Kehyksissä on laadukas puumateriaali, pintakäsittely ja maali, minkä ansiosta nämä kehykset ovat pitkäikäisiä ja pysyvät myös turvallisesti seinällä. Tarjoamme valkoisia puukehyksiä kaikissa standardimitoissa, jotta sinä voit yhdistää kehyksiä valikoimastamme löytyvien kuvien ja julisteiden kanssa. Nerokkaiden ratkaisujen ansiosta voit ripustaa kehykset niin pysty- kuin vaakasuoraan, riippuen teemasta ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

 

Meillä on paljon klassisia valkoisia puukehyksiä, jotka ovat erinomaisia korostamaan kotisi seiniä helposti ja vaivattomasti. Valikoimastamme löytyy tuotteita lähes jokaiseen tarpeeseen ja toiveisiin – me palvelemme niin taidetta rakastavia kuin sisustusta harrastavia asiakkaita. Visiomme on, että sinä voit koristaa kotisi seiniä helposti ja vaivattomasti, ja että voimme toimittaa kauniita tauluja, jotka istuvat täydellisesti kotiisi ja luovat ihanaa tunnetta kodin jokaiseen huoneeseen.

 

Jos olet epävarma kehyksen mitoista tai siitä, mikä puukehys sopii parhaiten juuri sinun seinällesi, aiheeseesi ja väreihisi, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä Postertonin asiakaspalveluun, jossa autamme sinua mielellämme oikean tuotteen valinnassa ja erilaisissa sisustusratkaisuissa. Meillä on luonnollisesti kaikki tarvikkeet, kuten ripustimet, soljet ja akryylilasit. Tervetuloa tekemään tilauksesi – me toimitamme tuotteet nopeasti ja tarjoamme tietenkin turvallisen maksutavan.