Tammikehykset

Tammikehyksemme antavat seinillesi ripauksen luonnollista tyyliä. Nämä kehykset ovat korkealaatuisia ja ne on helppo avata takaa, joten julisteiden kiinnittäminen on helppoa. Ohutprofiiliset ja tyylikkäästi muotoillut tammikehykset ovat täydellinen tapa näyttää suosikkijulisteesi.

Kuvaus

Tammikehyksemme antavat seinillesi ripauksen luonnollista tyyliä. Nämä kehykset ovat korkealaatuisia ja ne on helppo avata takaa, joten julisteiden kiinnittäminen on helppoa. Ohutprofiiliset ja tyylikkäästi muotoillut tammikehykset ovat täydellinen tapa näyttää suosikkijulisteesi.

Kauniit tammikehykset julisteille ja valokuville

Jos haluat viimeistellä sisustuksesi, suosittelemme tammisia kehyksiä. Ne tuovat sisustukseen harmonisen ja tyylikkään lisän. Tammikehykset antavat myös ylellisen vaikutelman ja sopivat hyvin yhteen koko julistevalikoimamme kanssa. Voit esimerkiksi helposti valita, jos etsit tammikehyksiä, joissa on sana 13x18, 21x30, 30x40, 40x50 50x70 tai 70x100 cm. Vinkkinä on valita suosikkimotiivisi valikoimasta julisteet, ja valitse lisäkehykset. 

Tammikehykset täydellinen valinta kuvakehyksiksi

Aseta maalaukset yhdelle seinälle ja luo oma ainutlaatuinen maalauksesi. Voit kiinnittää kehykset helposti joko pysty- tai vaakamuotoon takana olevan ripustimen ansiosta. Toinen tapa koristella kehyksiä on sovittaa kuviot yhteen puun kirkkaiden värien kanssa;

Tammi sopii hyvin pastellivärien ja maanläheisten kuvioiden kanssa, mutta se voi myös muodostaa raikkaan kontrastin graafisille painatuksille. Tässä tapauksessa vain mielikuvituksesi määrää sävyn. Kun olet kiinnittänyt kehykset seinälle, voit helposti vaihtaa kehyksissä olevan motiivin ja muuttaa huoneen ilmettä sujuvasti ja helposti. 

Tuo luonto huoneeseen tammikehyksillä

Tammikehyksiemme avulla voit kuitenkin helposti tuoda ripauksen luontoa kotiisi. Tammikehyksemme sopivat erinomaisesti yhdistettäväksi muiden luonnonmateriaalien kanssa. Esimerkiksi mosaiikit eri puulajeista ja puulattia. Monet haluavat sovittaa tammikehykset yhteen kodin muiden huonekalujen kanssa, esimerkiksi tammipöydän yläpuolelle tai tammipöytäpeilin viereen voi ripustaa tammijulisteen. Muista, että voit käyttää myös laatikon ulkopuolista osaa. Esimerkiksi televisiolle tai useille pienemmille julisteille voidaan käyttää suurempia tammikehyksiä, joiden koko on 70x100 senttimetriä. Valitse passepartout, jonka muotoilu sopii ja kehystä kaikki suuremmassa kehyksessä. Siisti, tyylikäs ja luova!

Ohita iso tammikehys seinällä

Toinen trendi, jota olemme nähneet paljon viime vuosina, on suurempien julisteiden kehystäminen vuonna kuvakehykset ja nojaa ne sitten seinää vasten sen sijaan, että nostaisit ne ylös. Jotain, joka luo rennompaa tyyliä. Tämä luo kotiin aivan uudenlaisen ilmapiirin. Tämä yhdistettynä puulattiaan ja tyylikkäisiin puuhuonekaluihin luo rennon ja viihtyisän ilmapiirin;

Miten valita oikea kuvakehys tammea

Jos et ole varma, haluatko ecru- vai esimerkiksi mustan kehyksen, on hyvä aloittaa itse motiivista. Mitä haluat korostaa kuvassa? Yhdistä se mahdollisimman samanlaiseen neliön muotoiseen kehykseen. Esimerkiksi maalaus, jossa on valkoinen hiekkaranta-aihe, näyttää hyvin harmoniselta tammikehyksessä, kun taas musta kehys luo jyrkän kontrastin. Se on yksinkertaisesti makuasia.

Joitakin fiksuja ohjeita kuvakehyksiä valitessasi on miettiä, millaisen vaikutelman haluat luoda. Haluatko julisteen sulautuvan hyvin muuhun sisustukseen? Siinä tapauksessa sovita kuvakehys huonekalujen kanssa. Jos haluat kiinnittää katseen suoraan kohteeseen, eri puun tai värin valitseminen voi olla tehokkaampaa.

Tammikehykset ovat vanhanaikaisia ja sopivat sekä valokuvataiteelle että graafisille tulosteille ja käsintehdyille julisteille. Selaa laajaa valikoimaamme ja katso, mitkä motiivit sopivat mielestäsi parhaiten kehyksiisi.

Korkealaatuiset kehykset;

Kun tilaat postereita ja maalauksia meiltä Postertonista, ostat aina korkeaa laatua. Julisteemme on painettu laadukkaalle paperille, joka ei koskaan hilseile tai rypisty. Ekokehyksen sisällä juliste on vakaampi ja säilyttää värinsä ja muotonsa paljon pidempään. Kehyksissämme on takana kaksi metallista ripustinta, joiden avulla voit ripustaa julisteen vaaka- tai pystyasentoon;

Kaikissa tammikehyksissämme on akryylilasi, joka on suojattu suojamuovilla molemmilta puolilta, jotta lasi ei naarmuunnu, kun kehys toimitetaan sinulle. Koska tammi on puuta ja elävää materiaalia, jokainen kehys voi poiketa hieman toisistaan, mikä luo ainutlaatuisen ja eloisan ilmeen. Jos aiot kiinnittää kehyksen seinään, suosittelemme käyttämään kuvakoukkua, jolloin kehystä ei tarvitse naulata seinään, vaan se voidaan yksinkertaisesti kiinnittää seinään ja ripustaa kuva. Tutustu miekan koukku.

Kun ostat kehyksen Postertonista, lähetämme sen yleensä tilauksen tekemistä seuraavana päivänä. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus siitä hetkestä alkaen, kun olet tehnyt tilauksen. Toisin sanoen sinulla on runsaasti aikaa päättää, oletko valinnut oikean kehyksen vai et.