Tammikehykset

Tammikehyksemme antavat seinillesi ripauksen luonnollista tyyliä. Nämä kehykset ovat korkealaatuisia ja ne on helppo avata takaa, joten julisteiden kiinnittäminen on helppoa. Ohut profiilinsa ja tyylikäs muotoilunsa ansiosta tammikehykset ovat täydellinen tapa esitellä suosikkijulisteesi.

Kuvaus

Tammikehyksemme antavat seinillesi ripauksen luonnollista tyyliä. Nämä kehykset ovat korkealaatuisia ja ne on helppo avata takaa, joten julisteiden kiinnittäminen on helppoa. Ohut profiilinsa ja tyylikäs muotoilunsa ansiosta tammikehykset ovat täydellinen tapa esitellä suosikkijulisteesi.

Tammikehykset

Laita kauniit kuvasi meidän aidosta tammesta valmistettuihin kehyksiimme. Täältä löydät useita erikokoisia kehyksiä, alkaen koosta 13x18 aina kokoon 70x100 cm asti. Kehykset sopivat erilaisille valokuville ja julisteille. 

 

Jos haluat kruunata sisustuksesi, suosittelemme lämpimästi tammikehyksiämme. Ne korostavat taulujen aiheiden harmonista ja tyylikästä tuntua, ja lisäksi ne sopivat valikoimamme kaikkiin julisteisiin.

 

Täältä voit esimerkiksi helposti itse valita, haluatko tammikehyksen mitoilla 13x18, 21x30, 30x40, 50x70 vai 70x100 senttimetriä. Vinkkinä annamme, että kannattaa valita ensin suosikkiaiheesi julisteiden joukosta ja sen jälkeen valita niihin sopivat tammikehykset. 


Sijoita taulusi samalle seinälle luoden näin oman ainutlaatuisen taideseinäsi. Tammikehyksemme voit kiinnittää helposti joko pysty- tai vaakasuoraan takana olevien ripustimien ansiosta. Toinen asia, mitä kannattaa ajatella tammikehyksiä valitessasi on kuvan aiheen sopivuus puun vaaleaan väriin.

 

Tammi sopii erittäin hyvin yhteen pastellivärien ja maanläheisten aiheiden kanssa, mutta siitä voi tulla myös räväkkä kontrasti graafiseen painatukseen.


Toiset haluavat sovittaa tammikehykset yhteen muiden huonekalujen kanssa. Voit esimerkiksi ripustaa julisteen tammikehyksessä tammilipaston yläpuolelle tai tammikehyksillä varustetun peilin viereen. Muista myös uskaltaa ajatella luovasti.

 

Suuremmat tammikehyksemme, jotka ovat kooltaan 70x100 senttimetriä, sopivat esimerkiksi käytettäviksi kahden tai useamman pienemmän julisteen kanssa. Osta sopivan muotoinen paspartuuri ja kehystä kaikki kuvat yhteen suurempaan tammikehykseen. Hienoa, tyylikästä ja luovaa!


Toinen trendi, jota olemme viime vuosina nähneet paljon, on laittaa suurikokoisempia julisteita kehyksiin ja laittaa ne nojalleen seinää vasten ripustamisen sijaan.

 

Tämä luo rennomman tyylin. Kun tilaat julisteita ja tauluja meiltä Postertonilta, ostat aina korkeaa laatua. Julisteemme painetaan laadukkaalle paperille, joka ei lepata eikä rypisty. Kehyksen sisällä julisteesta tulee vakaampi ja se säilyttää värinsä ja muotonsa huomattavasti kauemmin. 


Jos olet epävarma siitä, haluatko tammenvärisen kehyksen vai esimerkiksi mustan kehyksen, on hyvä aloittaa miettimällä ensin kuva-aihetta. Mitä haluat korostaa kuvassa? Korosta haluamaasi asiaa valitsemalla kehys, joka on mahdollisimman lähellä tätä väriä. Esimerkiksi kuvasta, jossa on valkoinen hiekkaranta, tulee erittäin harmoninen tammikehyksessä, kun taas musta kehys luo sen sijaan räväkän kontrastin. Se on yksinkertaisesti makuasia.


Pätevä ohje taulunkehyksien valitsemiseen on sen miettiminen, minkä vaikutuksen haluat saada aikaan. Haluatko julisteen sulautuvan hyvin muuhun sisustukseen? Siinä tapauksessa sinun kannattaa sovittaa taulunkehykset huonekalujen mukaan. Jos taas haluat katseiden siirtyvän suoraan kuvan aiheeseen, voit valita jonkin toisen puulajin tai värin. Tammikehykset ovat ajattomia ja ne sopivat niin valokuvataiteeseen kuin graafisiin painatuksiin ja käsinmaalattuihin julisteisiin. Selaile laajaa valikoimaamme ja katso, mitkä kuvat sopivat mielestäsi parhaiten tammikehyksiimme.