70x100 cm kehykset

Etsitkö suurta kehystä, joka saisi taideteoksesi, kuvasi tai julisteesi todella erottumaan? 70x100 cm:n kehykset ovat täydellisiä, ja niitä voi käyttää sekä vaaka- että muotokuvamuodossa. Valitse eri väreistä ja materiaaleista, jotta löydät työhösi täydellisesti sopivan.

Kuvaus

Etsitkö suurta kehystä, joka saisi taideteoksesi, kuvasi tai julisteesi todella erottumaan? 70x100 cm:n kehykset ovat täydellisiä, ja niitä voi käyttää sekä vaaka- että muotokuvamuodossa. Valitse eri väreistä ja materiaaleista, jotta löydät työhösi täydellisesti sopivan.

Kaunis kehys voi tehdä ihmeitä kodissasi.

Kuvakehykset tai valokuvakehykset ovat yksi niistä kodin sisustusesineistä, joita emme juuri ajattele, ennen kuin tarvitsemme niitä. Ja sitten meillä on yleensä paljon ilmaislahjoja. Minkä kokoisia tarvitsen? Mikä väri sopii sisustukseeni? Miten se pitäisi ripustaa? Kehys suojaa kuvaa, mutta hyvännäköinen kehys tuo myös paljon lisäarvoa sisustukseen. Suojaavan tehtävänsä lisäksi kehys antaa sinulle paljon valinnanvaraa, kun haluat sijoittaa kuvasi;

Kuvista puheen ollen, 70x100-kehys on juuri sopivan kokoinen isoille perhekuville tai tummalle maisemakuvalle. Riippumatta siitä, ripustatko sen seinälle tai asetatko sen sivupöydälle, kehyksen suuri koko tekee todella hyvän vaikutuksen. Jos siis etsit kotiisi täydellistä viimeistelyä, älä unohda hyvän kehyksen voimaa.  

Tavelram 70x100 cm

Suuri maalaus 70x100 cm:n kehyksissämme on erittäin tehokas yksinään seinälle ripustettuna, mutta se voi olla yhtä hieno yhdistettynä useisiin pienempiin kehyksiin. Valitse yhteensopivat kuviot ja luo yhtenäinen ilme lisäämällä tyylikkäät kehykset. Joko tammenvärisenä tai esimerkiksi mustana tai valkoisena. Muista, että maalauksemme voidaan helposti ripustaa vaaka- tai muotokuvamuotoon, riippuen motiivista. Nämä 70x100-kehykset ovat hyllykokoisia, ja monet ihmiset haluavat koristella ne mieluummin lattialla seisten tai seinään nojaten. Vinkki niille, jotka haluavat vaihtaa asioita usein!

Eri materiaaleja ja kokoja 70x100

Se, että meillä on kehys jokaiseen huoneeseen ja jokaiseen tyyliin, ei ole tekosyy. Olemme keränneet puu- ja metallikehyksiä eri malleissa, jotta voit helposti löytää oikean kehyksen omaan tyyliisi.70x100-kehyksemme ovat saatavilla useissa eri väreissä: musta, valkoinen, kulta, hopea sekä puun ja tammen luonnolliset viimeistelyt.&Oletko sinä se, joka suosii 70x100-kehyksen klassista ulkonäköä, joka antaa eksklusiivisen ja ylellisen vaikutelman? Vai onko puukehys 70x100 cm mielestäsi oikea valinta tuomaan lämpimämpää ja luonnollisempaa ilmettä kotiisi? Olipa valintasi mikä tahansa, nämä kirjat sopivat erinomaisesti kirkkaille ja mustavalkoisille kuville, ja ne ovat hieno lisä mihin tahansa kotiin. Suuri kehys yleensä ja erityisesti 70x100-kehys luo taatusti näyttävän ilmeen kaikille seinillesi;

Suuret ja vakaat kehykset

Vårasuuri kehys koossa 70x100 eivät ole vain tyylikkäitä ja kauniita katsella. Ne ovat myös tukevia ja valmistettu korkealaatuisesta puusta tai metallista, joka takaa kestävyyden ajan myötä. Ne toimitetaan ripustuslaitteella sekä pysty- että vaakasuoraa seinään ripustamista varten. Tämä tekee niistä erinomaisen lisän mihin tahansa kotiin. Tämän luokan kehykset sopivat enintään 70x100 cm tai 100x70 cm kokoisille kuville, joiden kuvasuhde on 7:10.

Halvat kehykset 70x100

Ison ei tarvitse tarkoittaa kallista. Uskomme, että kaikkien pitäisi voida nauttia laadukkaasta kehystyksestä. Siksi olemme pitäneet hintamme kohtuullisina laadusta tinkimättä. Tämä koskee kaikkia eri kehyksiämme. Olemme toimittaneet kohtuuhintaisia kehyksiä koko Eurooppaan jo useiden vuosien ajan ja saaneet paljon positiivista palautetta. He saavat korkeaa laatua, mutta myös korkeita hintoja;

Helppo kokoaminen kuvakehys 70x100

70x100-kehysten ostamisen Postertonista ei pitäisi olla vain edullista, vaan niiden pitäisi myös olla helppo koota. Kehyksemme sopivat erinomaisesti suuremmille teoksille, ja niiden takaosassa on klipsit nopeaa ja helppoa kiinnittämistä varten. Lisäksi niissä on koukut, joten voit ripustaa ne joko pysty- tai vaaka-asentoon seinälle. Ja jotta valokuvasi pysyvät upeina, mukana on erittäin paksu, sirpaleenkestävä pleksilasi, joka on kristallinkirkas. Muista vain poistaa suojamuovi ennen kehyksen ripustamista seinälle.

Sovita kehykset sisustustyyliisi

Sisustustyylit muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Jotkut sisustussuunnittelijat käyttävät kehyksissä mieluummin tietynlaisia materiaaleja, koska ne heijastavat tietyn tyylin yleistä teemaa. Alla olemme yhdistäneet eri kehykset eri sisustustyyleihin ja kertoneet, miten voit valita.

Skandinaaviset – tyylikkäät valkoiset ja mustat kehykset 70x100

Skandinaavinen tyyli on kevyttä ja rohkeaa, ja se näkyy usein valkoisissa tai mustissa kehyksissä. Nämä valinnat ovat sopivan kevyitä, jotta tilasi ei sotkeutuisi, mutta ne tuovat myös tyylikkyyttä herättämättä liikaa huomiota.

Muoti & Glamour – ylellinen hopea ja kultainen kehys 70x100

Jos haluat luoda kotiisi ylellisen ja modernin keittiön, on tärkeää paitsi valita kalusteet myös se, miten ne asetetaan esille. Kehyksiä valittaessa esimerkiksi hopeiset tai kultaiset kehykset ovat hyvä valinta, sillä ne sopivat monenlaiseen huoneen sisustukseen. Varsinkin, jos sisustuselementtejä, kuten juomavaunu, jossa on metallisia yksityiskohtia.

Boheemi – luonnon puukehykset 70x100

Jos etsit jotakin orgaanisen tuntuista, puiset kehykset voivat olla täydelliset. Boheemi ympäristö voi auttaa tuomaan sisustuksen luonnollisemman puolen esiin. Kalliimmilla puulajeilla, kuten tammella, saadaan täysin erilaisia tuloksia kuin kevyemmillä puulajeilla, joten kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja, ennen kuin päätät, mitä puulajia haluat käyttää. Esimerkiksi vanhan kyltin kuva voi saada lisää luonnetta ja boheemia viehätystä, jos sitä ympäröi pienempi kehys.