13x18 cm kehykset

Herätä seinäsi henkiin pienillä 13x18 cm:n kehyksillämme. Valittavana on useita eri värejä ja materiaaleja, joten meillä on täydellinen valokuvakehys kotiisi. Helposti koottavissa kehyksissämme on selkänoja, jonka ansiosta ne voivat asettua itsestään taaksepäin. Näin saat helposti täydellisen kuvakulman kuvaa varten.

Kuvaus

Herätä seinäsi henkiin pienillä 13x18 cm:n kehyksillämme. Valittavana on useita eri värejä ja materiaaleja, joten meillä on täydellinen valokuvakehys kotiisi. Helposti koottavissa kehyksissämme on selkänoja, jonka ansiosta ne voivat asettua itsestään taaksepäin. Näin saat helposti täydellisen kuvakulman kuvaa varten.

Valokuvakehys 13x18 cm 

Jotta julisteesi erottuu joukosta ja näyttää hyvältä seinälläsi tai hyllyssäsi, on hyvä ajatus täydentää se tyylikkäälläram! Valikoimastamme löydät 13x18-kehyksiä eri tyyleissä. Kullatusta tai hopeoidusta metallista moderni ja tyylikäs ilme japienet kehykset puun både luonnollinen ja målad viimeistely. 

 

Valitse yksiväriset kehykset yhtenäisen ja johdonmukaisen ilmeen luomiseksi. Voit myös sekoittaa esimerkiksi valkoisia, mustia ja hopeisia kehyksiä ja luoda näin yksilöllisen kuvan. Tyylikäs 13x18 cm:n kehys, joka on väriltään ja materiaaliltaan kuvaan sopiva, herättää maalauksesi eloon. Samalla kun suojaava ja terävä lasi auttaa tuomaan yksityiskohdat esiin. Voit tietysti käyttää yksinoikeudella valmistamiamme kehyksiä myös julisteisiin ja mainostauluihin. Mutta myös omia valokuviasi varten elämän ikimuistoisimmista hetkistä!

Ole luova valokuvakehysten kanssa

Kukapa ei rakastaisi hyvää muodonmuutosta? On mukavaa vaihtaa jotain uutta, joka näyttää todella hyvältä, varsinkin kun kyseessä on koti. Teemme paljon työtä sen eteen, että kotimme heijastavat meitä, ja joskus tarvitsemme vain muutosta. Mutta kun kyse on näiden muutosten tekemisestä, unohdamme usein yhden tärkeimmistä seikoista: tottumuksemme. Me Postertonilla haluamme, että voit ajatella seiniäsi luovemmin. Hyvä vinkki on luoda fantastinentaulukko vägg kodissasi pienten valokuvakehystemme avulla.

Kollaasikehykset - anna valokuvillesi uusi elämä

Olipa kyseessä sitten kokoelma perhekuvia tai kuvia viimeisimmästä lomasta, kehyksemme ovat täydellinen tapa esitellä suosikkimuistojasi ja yhdistää ne muihin pieniin kehyksiin. Kehyksemme ovat kooltaan 13x18 cm, joten ne sopivat erinomaisesti pienemmille tulosteille tai valokuvien ja kuvien ryhmille. Kyky luoda kaunis muistojen kollaasi, joka täyttää minkä tahansa huoneen lämmöllä ja luonteella, on rajaton, ja se sopii kaikenlaisiin huoneisiin.

Pienet kehykset erikoiskuvia varten

13x18 cm:n kehyksiin voit kerätä kaikki tärkeät muistot ja kuvat. Me yleensä ”pienetå kehykset suuria muistoja varten”. Ne voivat olla esimerkiksi hääpäivä, lapsen syntymäpäivä, perheloma tai erityinen juhlapäivä. Olipa muisto mikä tahansa, se on meille tärkeä ja haluamme pitää sen lähellä. Siksi valokuvakehykset voivat olla loistava tapa pitää muistot elossa.

Laatu ja soveltamisala

Kehyksiämme voidaan käyttää sekä vaaka- että muotokuvamuodossa. Voit siis näyttää valokuvasi haluamallasi tavalla. Lisäksi ne on helppo ripustaa seinälle tai pitää työpöydällä. Pidä ne pystyssä käyttämällä tukijalkaa, joka on saatavana kaikkiin kehyksiimme. Valokuvakehykset on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja jokaisessa kehyksessä on akryylilasi, joka on suojattu molemmin puolin suojakalvolla.

 

Uskomme, että löydät täydellisen kehyksen 13x18 cm:n koossa, mutta jos etsit suurempia kokoja, meillä on enemmän vaihtoehtoja: