Kuparikehykset

Anna seinillesi lisää persoonallisuutta kuparikehyksillämme! Nämä kehykset on valmistettu korkealaatuisesta metallista, ja ne on helppo avata takaa, jotta voit helposti kiinnittää julisteesi. Näiden kehysten tyylikäs ja ohut profiili näyttää upealta millä tahansa seinällä.

Kuvaus

Anna seinillesi lisää persoonallisuutta kuparikehyksillämme! Nämä kehykset on valmistettu korkealaatuisesta metallista, ja ne on helppo avata takaa, jotta voit helposti kiinnittää julisteesi. Näiden kehysten tyylikäs ja ohut profiili näyttää upealta millä tahansa seinällä.

Kuparikehykset

Posterton antaa sinulle mahdollisuuden luoda upea ja luonnollisen värinen tauluseinä, joka on juuri niin ainutlaatuinen kuin sinäkin.

 

Hanki tyylikkäät kuparikehykset täydentämään julisteitasi ja kuviasi ja anna korkealaatuisten kuparikehystemme korostaa sinulle tärkeitä kuvia. Korosta esimerkiksi luonnosta inspiraationsa saaneita kuva-aiheita valitsemalla luonnollinen väri kuvien kehystämiseen.

 

Kaunis kuparin väri sopii useimpiin sisustustyyleihin ja luo tyylikkään ilmeen kotiisi. Kupari on myös vahva osa skandinaavista kulttuuriperintöä, joka on ollut tärkeässä roolissa kehityksemme aikana. Hyvien ja käytännöllisten ominaisuuksien ansiosta sitä on käytetty esimerkiksi koristeluun tarkoitetuissa tuotteissa jo vuosisatojen ajan.

 

Posterton on ymmärtänyt kuparin merkityksen sisustuksessa ja tarjoamme siksi laajan valikoiman kauniita kuparikehyksiä, joilla voit koristaa kotisi seiniä ja luoda kauniita kokoelmia. Meillä on kehyksiä eri mitoilla ja monessa eri koossa, joten voit yhdistää niitä haluamallasi tavalla ripustamalla ne joko vaakasuoraan tai pystysuoraan.

 

Kuparikehykset sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustustyyliin ja ne luovat kauniita kontrasteja muuten moderniin ja yksinkertaiseen sisustukseen. Kuparikehykset luovat harmonisen ja rauhallisen tunnelman ja sopivat moneen teemaan.

 

Voit yhdistää kuparikehykset vihreäsävyisten luontojulisteiden tai -kuvien kanssa, jolloin kuparin lämmin metallinen hohde on täydellinen korostamaan taulun välittämää kokonaisvaikutelmaa. Kyse voi olla esimerkiksi luontoaiheisesta valokuvasta, jossa laajalle levittyvä horisontti ja eri värisävyjen runsaus heijastuvat luonnollisesta auringonvalosta varhaisena kevätaamuna. Tällaisen valokuvan kehystäminen kuparikehyksellä antaa kuvan aiheen puhua puolestaan ja luo juuri sitä harmoniaa, joka on muutoin koettavissa vain luonnossa.

 

Posterton tarjoaa paljon erilaista sisustustaidetta seinäkoristeiden muodossa ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy jotain jokaiselle. Päästä luovuutesi valloilleen ja inspiroidu selaamalla erilaisia julisteitamme ja kuviamme. Meillä on paljon erilaisia kuvavaihtoehtoja, jotka voi kehystää ja ripustaa juuri omien toiveidesi mukaan, jolloin pääset itse vaikuttamaan sisustukseen. Pyrimme tarjoamaan valikoiman, joka kattaa erilaisten persoonallisuuksien tarpeita vaihtelevine kiinnostuksenkohteineen ja taustoineen.

 

Voit valita esimerkiksi tunnetun sitaatin tai sanonnan tai koristella kotisi joko kauniin värisillä kuvilla tai mustavalkoisilla piirroksilla. Aivan kuten kupari, myös meidän alkuperämme on luonnossa, ja erilaisuuksistamme huolimatta yhteinen historia on vaikuttanut selviytymiseemme ja kehitykseemme ja yhdistää meitä. Välitä ihmisten välistä suhdetta luonnonkauniin kuvan ja tyylikkään kuparikehyksen avulla.