Kuparikehykset

Anna seinillesi lisää persoonallisuutta kuparikehyksillämme! Nämä kehykset on valmistettu korkealaatuisesta metallista, ja ne on helppo avata takaa, jotta voit helposti kiinnittää julisteesi. Nämä kehykset, joissa on tyylikäs ja ohut profiili, näyttävät upeilta millä tahansa seinällä.

Kuvaus

Anna seinillesi lisää persoonallisuutta kuparikehyksillämme! Nämä kehykset on valmistettu korkealaatuisesta metallista, ja ne on helppo avata takaa, jotta voit helposti kiinnittää julisteesi. Nämä kehykset, joissa on tyylikäs ja ohut profiili, näyttävät upeilta millä tahansa seinällä.

Kaunis kehystys kuparikehyksellä 

Posterton antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella oman kuvakehyksesi kuparikehyksillä, jotka tuovat kotiisi ripauksen ylpeyttä ja tuovat ainutlaatuisen muotoilun luonnollisissa väreissä.

 

Täydennä julisteesi laadukkailla kuparikehyksillämme, jotta maalauksesi saavat erityisen ilmeen. Esittele luonnon inspiroimia motiiveja valitsemalla kehykseksi luonnonjousi. KatsokuvakehyksetSopii hienosti useimpiin sisustuksiin ja antaa tyylikkään vaikutelman kotiisi.

 

Kupari liittyy vahvasti Ruotsin kulttuurihistoriaan, sillä sen louhinta on ollut tärkeä osa kehitystämme, ja sen hyvät toiminnalliset ominaisuudet eri tuotteissa sekä sen käyttö koristeena ovat olleet tärkeitä vuosisatojen ajan.

 

Posterton on omaksunut kuparin houkuttelevan ulkonäön koristeena ja tarjoaa laajan valikoiman kuparikehyksiä, joilla voit koristella seiniäsi kauniilla maalauksilla eri tähtikuvioissa ja muodoissa. Tarjolla on eri kokoja ja muotoja, joita voit yhdistellä haluamallasi tavalla, sekä monia pysty- ja vaakasuuntaisia vaihtoehtoja;

 

Kuparikehykset sopivat kaikkiin koteihin ja huoneisiin

Nämä kuparikehykset ovat saaneet inspiraationsa ruotsalaisista metsä-, vuoristo- ja viljelymaisemista, ja ne on suunniteltu ja mukautettu pohjoismaisiin koteihin klassiseen ruotsalaiseen tyyliin. Ne ovat hämmästyttävän kauniita ja muodostavat kontrastin pitkälti modernistiselle sisustukselle, ja ne välittävät rauhallisuuden ja harmonian tunnetta. Te, jotka olette julisteet ja mainostaulutkuvassa on paljon vihreää, voit kehystää nämä luontokuviot kuparikehyksellä, jotta maalauksesta saadaan yhtenäinen ja selkeä kokonaisvaikutelma.

 

Kyseessä voi olla esimerkiksi luontokuva, jossa on laaja horisontti ja räjähdysmäinen määrä eri sävyjä, jotka heijastuvat varhaisen aamun auringonvalosta. Tällaisen valokuvan kehystäminen kuparikehyksellä antaa kohteen puhua puolestaan ja luo harmoniaa, jota muuten voi kokea vain luonnossa. 

 

Posterton tarjoaa sisustustaidetta seinäkoristeiden muodossa, ja valikoimamme on suunniteltu niin, että jokainen voi löytää jotain mieleistään. Käytä luovaa puolta ja inspiroidu, kun klikkaat julisteita ja kuvia. On olemassa useita erilaisia maalauksia, jotka voidaan kehystää, koota kokonaisuudeksi ja ripustaa oman persoonallisen tyylin mukaan, jotta sisustukseen saadaan jotain uutta.

 

Pyrimme vetoamaan erilaisiin persoonallisuuksiin, joilla on erilaiset kiinnostuksen kohteet ja taustat, ja voit esimerkiksi nauttia hienosta lainauksesta tai sanonnasta tai koristella kauniilla väreillä tai mustavalkoisilla kuvituksilla. Kuten kupari, myös me olemme peräisin luonnosta, ja erilaisuudestamme huolimatta voimme olla osa yhteistä historiaa, jota evoluutio ja kehitys ovat muokanneet. Yhdistä meidät luonnollisella kuvalla ja tyylikkäällä kuparikehyksellä;