40x50 cm kehykset

Anna seinillesi persoonallisuutta 40x50-kehyksillämme! Saatavana on useita eri värejä ja materiaaleja, ja voit luoda trendikkään kuvaseinän yhdistelemällä useita erilaisia kuvakehyksiä. Löydä suosikkikehyksesi 40x50 cm.

Kuvaus

Anna seinillesi persoonallisuutta 40x50-kehyksillämme! Saatavana on useita eri värejä ja materiaaleja, ja voit luoda trendikkään kuvaseinän yhdistelemällä useita erilaisia kuvakehyksiä. Löydä suosikkikehyksesi 40x50 cm.

Tavelram 40x50 cm

Etsitkö tyylikästä ja modernia valokuvakehystä 40x50 cm:n kuvalle? Sitten olet löytänyt oikean! Meillä on kehyksiä eri muodoissa ja tyyleissä, joten löydät varmasti täydellisen kehyksen täydentämään valokuvaasi tai julistettasi. Kehysten kuvasuhde on 4:5, joten ne soveltuvat sekä vaaka- että pystysuoraan näyttöön. Nämä sopivat täydellisesti, halusitpa kehyksen sitten pysty- tai vaakasuoraan!

Olemme koonneet tähän tyylikkäät ja edulliset kehykset, jotta voit kehystää ja koristella suosikkikuvasi nopeasti ja helposti. Etsitpä sitten yksinkertaista mustaa kehystä tai jotain koristeellisempaa, meillä on täydellinen vaihtoehto sinulle;

40x50 kehys – täydellinen koko?

Oikeanlainen kehys voi vaikuttaa kodin sisustukseen. Markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, että voi olla vaikea tietää, mikä kehys sopii sinulle. Kun valitset kehystä maalauksellesi, kuvallesi tai julisteellesi, haluat kehyksen, joka ei ole suuri eikä pieni. Meidän mielestämme täydellinen ratkaisu on valokuvakehyksemme 50x40 cm. Se on täydellisen kokoinen keskikokoisille valokuville, ja sitä on saatavana monenlaista tyyliä makusi ja sisustustyylisi mukaan.

Kehykset eri tyyleillä

Mitä eri sisustustyylejä on olemassa? Vastaus on monta. Kun sinun on myös valittava motiiviisi sopiva kehys, siitä tulee vieläkin vaikeampaa.Joskus valinta voi olla hyvin selkeä ja tiedät tarkalleen, mitä haluat, mutta joskus se on hieman vaikeaa, varsinkin jos joudut yhdistelemään useita motiiveja;

Musta kehys tai kultainen kehys 40x50

Mutta kun kyseessä on klassinen tyyli, et voi mennä vikaan mustan tai kultaisen 40x50-kehyksen kanssa. Mustat kehykset ovat tyylikkäitä ja hillittyjä, ja ne antavat taideteoksesi tai valokuvasi nousta keskiöön. Kultaisissa kehyksissä on ylellinen viimeistely, joka saa teoksesi näyttämään erityisen hienoilta. Aidon kosketuksen saat lisäämällä kehykseen passepartoutin;

Tyylikäs ja trendikäs kehys

40x50-kehys sopii täydellisesti luonnollisen ja tyylikkään ilmeen luomiseen kotiisi. Valittavana on monia eri puun sävyjä, joten voit löytää juuri sinun sisustukseesi sopivan sävyn. 40x50 cm:n puukehys on täydellinen valinta, halusitpa sitten klassista tai trendikästä. Jos haluat jotain hieman erilaista, kokeile pronssi- tai kuparikehystä. Nämä tyylikkäät vaihtoehdot tuovat tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen.

Alta löydät kaikki värit ja materiaalit kuvakehyksille 40x50:

Tilaa 50x40-kehykselle

Etsitkö täydellistä paikkaa uuden 40x50 cm kehyksesi ripustamiseen? Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua:

  • Etsi seinä, joka on tarpeeksi suuri kehyksen mahtumiseen. Et halua sen olevan liian pieni tai liian suuri.
  • Valitse paikka, jossa ei ole sotkua. Tämä auttaa kehystä erottumaan ja näyttämään kauniilta.
  • Valitse paikka, jossa on runsaasti luonnonvaloa, ja aseta puut sen viereen ikkunaan. Näin voit varmistaa, että valokuvasi näyttävät kirkkailta ja eloisilta.
  • Varmista, että seinät ovat sileät ja puhtaat. Näin voit varmistaa, että kehys pysyy suorassa ja näyttää hyvältä.

Laatu ja luotettavuus

Kun teet ostoksia Postertonissa, voit luottaa siihen, että tuotteemme valmistetaan ajallaan ja laadukkaasti. Kehyksemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja niissä on akryylilasi, joka on suojattu molemmin puolin suojakalvolla. Kehyksen takaosassa on kaksi metallista saranaa, joiden avulla voit asettaa valokuvat pysty- tai vaakasuoraan. Meillä on myös käytäntönä varmistaa, että tavarantoimittajamme käyttävät 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa kaikissa valmistusprosesseissa.

Älä käytä kuvakoukkuja kehyksiäsi varten.

Kun olet valinnut kehyksesi, suosittelemme myös, ettämiekan koukku. Kätevä pieni koukku on yhteensopiva kaikenlaisten kuvakehysten ja seinien kanssa, joten taideteos on helppo asentaa muutamassa sekunnissa. Ruuveja, tulppia tai porausta ei tarvita; käytä vain vasaraa työn tekemiseen. Ja mikä parasta, kiinnitykseen käytettävät nastat jättävät seinään vain vähän jälkiä, joten voit järjestää taideteoksesi uudelleen niin usein kuin haluat aiheuttamatta vahinkoa.