Hopeakehykset

Hopeiset kehyksemme tuovat seinillesi ripauksen glamouria. Korkealaatuisesta metallista valmistetut kehykset on helppo avata ja kiinnittää julisteisiin. Tyylikkään profiilin ja tyylikkään muotoilun ansiosta nämä kehykset sopivat täydellisesti mille tahansa kuvaseinälle.

Kuvaus

Hopeiset kehyksemme tuovat seinillesi ripauksen glamouria. Korkealaatuisesta metallista valmistetut kehykset on helppo avata ja kiinnittää julisteisiin. Tyylikkään profiilin ja tyylikkään muotoilun ansiosta nämä kehykset sopivat täydellisesti mille tahansa kuvaseinälle.

Kehykset hopeaa

Hopeiset kehyksemme ovat täydellinen valinta niille, jotka etsivät tyylikästä ja eleganttia tapaa näyttää suosikkijulisteensa tai taideteoksensa. Hopeisissa kehyksissämme on tyylikkäät linjat ja yksinkertainen muotoilu, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin, modernista perinteiseen. Lisäksi ne ovat täydellinen tapa saada seinäsi erottumaan ja loistamaan hieman kirkkaammin. Hopeiset kehyksemme on valmistettu korkealaatuisesta metallista, ne on rakennettu kestämään, ja niiden klassinen ulkonäkö ei koskaan mene pois muodista. Olipa kyseessä perhevalokuva, lapsesi taideteos tai suosikkikuvasi matkalta, hopeakehyksemme tuovat tyylikkyyttä mihin tahansa ympäristöön.

Laaja valikoima valokuvakehyksiä hopeaa

Jos etsit tyylikästä ja ylellistä tapaa kehystää valokuvia tai julisteita, olet tullut oikeaan luokkaan. Tyylikkäät ja tyylikkäät hopeanväriset kehykset on valmistettu kestävästä metallista, jossa on hopeinen viimeistely, joka sopii täydellisesti kotiisi tai toimistoosi. Olipa sisustuksesi sitten glamourinen tai teollinen, hopeinen kehys täydentää olemassa olevaa sisustustasi täydellisesti. Lisäksi tulosteet tai julisteet on helppo vaihtaa aina, kun haluat vaihtelua;

Ylelliset ja kiiltävät hopeiset kehykset 

Hopeiset kehykset yhdistetään yleensä eleganssiin ja ylellisyyteen, joten ne sopivat täydellisesti maalaismaiseen tai teolliseen tyyliin. Niitä voidaan käyttää myös glamourissa, minimalistisessa ja vintage-tyylissä.

Koska hopeakehykset ovat niin huomaamattomia, ne on helppo sovittaa mihin tahansa huoneeseen. Lisäksi ne sopivat täydellisesti lähes kaikenlaiseen sisustukseen. Halusitpa sitten tyylikkään ja modernin ilmeen tai jotain kodikasta ja maalaismaista, hopeakehykset ovat loistava tapa viimeistellä huoneesi.

Sopiiko se hopeiseen kehykseen?

Me Postertonilla olemme sitä mieltä, että metalleilla sisustaminen on siistiä! Viileä metalli luo mukavan kontrastin ja sulautuu samalla hyvin ympäristöönsä. Metallien ja hopean sekoittaminen voi kuitenkin olla hankalaa. Alla on kuitenkin joitakin esimerkkejä siitä, miten voit koristella metalleilla yleensä ja erityisesti hopealla.

Kylmät ja kuumat metallit

On olemassa sekä kuumia että kylmiä metalleja. Esimerkkejä kuumista metalleista ovat kupari, messinki ja kupari. kulta. Esimerkkejä kylmistä metalleista ovat alumiini, ruostumaton teräs, platina ja hopea. Jos haluat luoda sillan eri metallien välille, voit löytää ratkaisun, jossa niitä sekoitetaan. Se voi olla maalaus, valaisinpari tai suuri maljakko, jossa sekoitetaan erilaisia metallisävyjä. Siitä tulee miksauksen ankkuri ja se luo yhtenäisyyden tunnetta.

Levitä metallisi

Kun käsittelet metalliesineitä kotonasi, on tärkeää olla varovainen, ettet keskitä kaikkia metalliesineitä yhdelle alueelle. Hopeisen kehyksen avulla voit kuitenkin helposti levittää metallia huoneen kaikkiin osiin.

Valitse hopeinen metallikehys

Tämä kaunis kehys on valmistettu nikkelihopeasta, joka on sekoitus kupari, sinkkiä ja nikkeliä, mikä antaa sille kiiltävän pinnan. Se on myös rakennettu kestämään. Runko on tukeva rakenne, joka kestää kulutusta ja vaihtuvia motiiveja. Valitse hopeakehys Postertonista!

Hopeiset kehykset eri kokoisina 

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita markkinoiden parhaaseen hintaan. Täältä löydät muun muassa hopeakehys kooltaan 50x70 ja hopeakehys kooltaan 70x100. Kaikki tämä auttaa sinua löytämään täydellisen koon taideteoksellesi. Valitsemalla hopeanvärisen kehyksen julisteiden ja maalausten kehystämiseen piirrät selkeän kuvan sisustuksestasi. Klikkaamalla kuvastojamme voit yhdistellä tyylejä ja trendejä eri väreillä tai mustavalkoisilla kuvioilla ja luoda oman esityksesi. Postertonissa on saatavana hopeakehyksiä useimpien muiden seinäkoristeisiin tarvitsemiesi tavaroiden joukossa, jotta taideteoksesi onnistuisi.