Hopeakehykset

Hopeiset kehyksemme tuovat seinillesi ripauksen glamouria. Nämä korkealaatuisesta metallista valmistetut kehykset on helppo avata ja kiinnittää julisteisiin. Tyylikkään profiilin ja tyylikkään muotoilun ansiosta nämä kehykset sopivat täydellisesti mille tahansa kuvaseinälle.

Kuvaus

Hopeiset kehyksemme tuovat seinillesi ripauksen glamouria. Nämä korkealaatuisesta metallista valmistetut kehykset on helppo avata ja kiinnittää julisteisiin. Tyylikkään profiilin ja tyylikkään muotoilun ansiosta nämä kehykset sopivat täydellisesti mille tahansa kuvaseinälle.

Hopeakehykset

Kehystä kaunis kuva hopeakehyksin luodaksesi tauluun loisteliaan tunnun. Meillä on laaja valikoima hopeakehyksiä, joista saa tyylikkään täydennyksen tyylipuhtaaseen sisustukseen ja joita voit yhdistää muihin tyyleihin ja väreihin muodostaaksesi oman tauluseinäsi.

 

Julisteesi ja valokuvasi voivat saada uutta loistetta metallisten hopeakehystemme avulla. Tarjoamme myös uutta taidetta seinillesi. Selaa hienoja kuviamme ja julisteitamme ja kehystä kaunis valokuva, ajatuksia herättävä sitaatti tai harvinainen kuva hopeanvärisellä kehyksellä sovittaaksesi sen muuhun sisustukseesi luonnollisesti ja varmasti.

 

Posterton tarjoaa runsaasti kokovaihtoehtoja kehyksiin, joita on lisäksi helppo käsitellä ja jotka voidaan ripustaa sekä pysty- että vaakasuoraan. Musta ja valkoinen ja kaikki harmaan skaalassa liikkuvat värit luovat hienon kontrastin ympäröivälle hopeakehykselle ja moderneissa, yhtenäisesti vaaleilla väreillä sisustetuissa asunnoissamme näistä kehyksistä tulee upeita yksityiskohtia, jotka päästävät valloilleen yksinkertaisen arkipäivän loisteliaisuuden.

 

Modernistinen ja teollinen design sopivat useimpiin huoneisiin, ja me Postertonilla olemme koonneet valikoimamme asiakkaidemme toiveiden perusteella. Annamme valmiudet koristella seinät oman tyylin ja maun mukaan ja tarjoamme ainoastaan osasia, joista lopulta rakentuu mitä persoonallisin taulu tai miksei tauluseinä.


Älä epäröi kokeilla eri kuvien ja hopeakehysten yhdistelmiä löytääksesi sopivan kehystyksen julisteillesi, printeillesi ja tauluillesi. Anna kodistasi tulla paikka taiteelliselle ilmaisulle ja luovuudelle muokkaamalla huoneittesi seiniä kauniilla kuvilla ja tauluilla. Yhteisiin nimittäjiin liittyy kaikki jokaisen katsojan omista mielleyhtymistä ja kuvasta heräävistä ajatuksista sen tulkintaan, mitä se ilmaisee.

 

Taide on tärkeiden keskustelujen, mutta myös naurun ja hymyn lähde, ja tahdomme jokaisen voivan ilmentää persoonallisuuttaan taulujemme kautta. Hopeakehys tunnetun sitaatin tai nerokkaan sananlaskun ympärillä on yksinkertainen tapa luoda kodistasi vieraille vastaanottavainen ja miellyttävä.

 

Ehkä tahdot kertoa itsestäsi jotain sellaista, mille et löydä sanoja, tai horjuttaa sinuun liittyviä tai yleisesti elämässä vastaantulevia ennakkoluuloja. Kehystä kuva, joka puhuu meille kaikille ja ravistelee maailmankuvaamme johtaen meidät eteenpäin uusia elämän kauneutta ilmentäviä kokemuksia rikkaampana. Hopeakehyksestä muodostuu kokonaisvaikutelmaan vaikuttava upea yksityiskohta.


Pelaat sisustuksellisesti varman päälle valitsemalla julisteellesi, printillesi tai taulullesi hopeakehyksen. Tutustu kuvastoihimme yhdistelläksesi tyylejä ja trendejä eri väreihin tai mustavalkokuviin, ja jätä oma jälkesi seinillesi. Postertonilta löytyy hopeakehysten lisäksi lähes kaikki seiniesi koristeluun tarvittava – jotta onnistuisit taiteen kanssa.