Ruokaa/juoda

Inspiroidu keittiön kauniista tauluista, julisteista ja printeistä.

Kuvaus

Inspiroidu keittiön kauniista tauluista, julisteista ja printeistä.

Keittiötaulut seinillesi

Ottaen huomioon kuinka paljon aikaa keittiössä vietetään, on tietenkin hyvä idea luoda myös keittiöstä inspiroiva ja kutsuva tila, joka houkuttelee kokeilemaan reseptejä ja maistelemaan uusia makuja.

 

Meillä on paljon herkullisia julisteita, tauluja ja printtejä, jotka on suunniteltu luomaan miellyttävää tunnelmaa, kun teet ruokaa tai seurustelet perheen ja ystävien kanssa. Valikoimastamme löydät klassisia tauluja, jotka liittyvät suoraan ruoanlaittoon, jonka keskipisteenä ovat ruoka ja juoma.

 

Välitä juhlavia ja iloisia tunteita laittamalla esille kuvia kuohuvasta samppanjasta upeissa väreissä – tai valitse abstrakteja maalauksia, jotka vievät ajatukset eksoottisiin paikkoihin ja uusiin makusensaatioihin. Kokeile hienovaraista ja geometrisesti tyydyttävää julistetta tai kuvaa, joka houkuttelee sinua järjestyksenpitoon – näin saat myös hyvät edellytykset tasapainoiseen maustamiseen.

 

Valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja kodin sisustamiseen. Koristele seinät oman tyylisi ja makusi mukaisesti ja piristä arkea tyylikkäillä yksityiskohdilla, jotka saavat sinut viihtymään keittiössä entistä paremmin. Taulumme, julisteemme ja printtimme ovat tarkkaan valittuja ja meillä on jotain jokaiseen tyyliin sopivaa. Jos olet kiinnostunut sisustuksesta tai taiteesta, tulet varmasti nauttimaan laajasta valikoimastamme, jossa on ajattomia ja klassisia piirroksia, abstrakteja muotoja ja modernia designia.

 

Kehystämällä nämä upeat julisteet ja kuvat luot paitsi jännittäviä kontrasteja, myös samalla korostat kuvien välittämää sanomaa tai tunnetta. Meiltä löydät erilaisia luonnollisia puukehyksiä, jotka luovat klassisen ja tyylikkään ilmeen, sekä tietenkin myös näyttäviä ja ylellisiä kullan ja hopean värisiä kehyksiä, jotka tuovat ripauksen ylellisyyttä.

 

mat dryck köksposter.jpg

 

Ruoka ja juoma yhdistävät eri taustaisia ihmisiä. Vaikka voimme erota toisistamme maun, kulttuurin ja kulinaaristen kokemuksien suhteen, on ruoka aina yhdistävä tekijä. Keittiö on myös tila, joka yhdistää ihmisiä ja jossa he voivat kohdata ja vaihtaa kokemuksiaan uusista mauista ja resepteistä. Useimmat meistä ovat sitä mieltä, että ruoka ja juoma ovat elämän tärkeimpiä komponentteja, jotka täydentävät olemassaolomme ja tuovat mukanaan nautintoa ja hyvinvointia sosiaalisissa tilanteissa.

 

Nämä ovat tilanteita,  joissa syntyy uusia yhteyksiä ja joissa voimme lähestyä toisiamme. Koristelemalla seinät julisteilla, kuvilla ja tauluilla voit kannustaa muita kokeilemaan taitojaan keittiössä, jolloin syntyy mahdollisuus kehittää ruoanlaiton osaamisen ja tunteen lisäksi myös tietoa kulttuureista ja historiasta.

 

Valitse juliste tai kuva, jossa on suora viesti esimerkiksi suosikkireseptisi tai hauskan sitaatin muodossa. Huumorilla höystettynä keittiöstä tulee iloinen ja kutsuva tila myös vieraille. Panosta yhteen suureen kuvaan, jonka kehystät tauluksi ja aseta se keittiön pöydän ylle – tai yhdistele keskenään useita pieniä tauluja, jotka koostuvat ruokaan ja juomaan liittyvistä teksteistä, kuvista ja maalauksista.

 

Meidän visiomme on tarjota jokaiseen keittiöön jotakin, koosta ja mallista riippumatta, jotta juuri sinä voit nauttia tyylikkäästä ja kutsuvasta keittiön sisustuksesta, joka sopii juuri sinun makuusi. Tee ruoanlaitosta lempipuuhasi hauskojen, kauniiden ja jännittävien seinäkoristeiden avulla Postertonin julisteiden, printtien ja taulujen muodossa.