Monet-julisteet

Monet'n maalaukset ovat kuin hieno viini - ne vain paranevat vanhetessaan. Claude Monet on taiteilija, joka antoi vaikutelmien hallita ja loi näin uuden suunnan taiteelle ja maalaustaiteelle. Tältä sivulta löydät julisteet Monet'n rakastetuimmista maalauksista - puutarhamotiiveista vesililjoihin ja heinänkorsiin. Vieritä alaspäin nähdäksesi kaikki Monet-julisteemme ja lukeaaksesi lisää taiteilijasta ja hänen työstään.

Kuvaus

Monet'n maalaukset ovat kuin hieno viini - ne vain paranevat vanhetessaan. Claude Monet on taiteilija, joka antoi vaikutelmien hallita ja loi näin uuden suunnan taiteelle ja maalaustaiteelle. Tältä sivulta löydät julisteet Monet'n rakastetuimmista maalauksista - puutarhamotiiveista vesililjoihin ja heinänkorsiin. Vieritä alaspäin nähdäksesi kaikki Monet-julisteemme ja lukeaaksesi lisää taiteilijasta ja hänen työstään.

Köp Monet julisteet verkossa

Monet on ehdottomasti yksi taidehistorian kuuluisimmista taiteilijoista. Tämä pätee erityisesti, kun otetaan huomioon, kuinka paljon jäljennöksiä hänen teoksistaan löytyy internetistä. Monet-julisteen ripustaminen seinälle ei ole vain suosittua. Se on myös helppo tapa lisätä kodin tyylikkyyttä ja harmoniaa. Oikealla puolella on julisteita ja vedoksia monista Monet'n rakastetuimmista taideteoksista, kutenBro över näckrosdamm jaPuun taide Givernyssä

 

Postertonissa teemme kovasti töitä laajentaaksemme Monet-julisteiden ja -mainostaulujen valikoimaamme. Toivottavasti saamme pian julisteita, jotka kattavat kaikki hänen työnsä osa-alueet. Etkö löytänyt etsimääsi Monet-maalausta? Tarkista pian. Päivitämme valikoimammetaidejulisteet uusilla teoksilla ja taiteilijoita koko ajan. 

Claude Monet – taiteen uudistaja

Claude Monet on jäänyt historiaan yhtenä maalaustaiteen suurista uudistajista. Yhdessä Renoirin, Degasin, Manet'n, Pissarron ja muiden kanssa hän kehitti uudenlaisen maalaustavan, josta tuli 1900-luvun vaihteen vallitseva taidetyyli. Monet ja impressionistit käyttivät luonnosmaisia siveltimenvetoja ja ei-luonnollisia värejä (komplementtivärejä), mikä johti uuteen ilmaisuun, joka rikkoi radikaalisti tuon ajan maalaustaiteen ja taiteen normeja. 

 

Uusi, vapaampi maalaustapa vaikutti lukemattomiin taiteilijoihin, jotka kehittivät taidetta uusiin suuntiin. Tällä tavoin voidaan sanoa, että Monet pohjusti tietämoderni taide. Tunnetuimpia jälki-impressionisteja ovat muun muassaCézanne,Van GoghGauguin,Toulouse Lautrec jaHenri Rousseauja muita. Entä näetkö jälkiä Monet'n siveltimen käytöstä myöhempien taiteilijoiden maalauksissa? Siirry sivullemmejulisteita eri taiteilijoilta ja antaa sinulle itsetuntoa! 

 

 

Pinot, ruusukkeet ja muut kauniit taideteokset

Ulkona, taiulkonaoli tärkeä menetelmä impressionismissa. Jos halusi vangita hetkellisiä vaikutelmia ja valomaisemia, oli oltava valmiina siveltimen ja maalaustelineen kanssa, kun ne tulivat luoksesi. Monet'n rakastetuimpien maalausten joukossa on seuraavat maalaukset.luontoaihe kutennäckrosor,höstackar ja näyttäviä puita. Hän maalasi myös ihmisiä, mutta useimmat meistä yhdistävät Claude Monet'n Claude Monet'hun hänen omasta puutarhastaan Givernyssä tekemänsä maalaukset;

Koristele kotisi kauniilla Monet-julisteilla

Se, mikä oli uraauurtavaa lääketiedettä 1800-luvun puolivälissä, on nyt klassikko. Valitsitpa minkä ranskalaisen mestarin motiivin tahansa, olemme varmoja, että olet iloinen uudesta julisteestasi. Miksi et tilaisi useita julisteita samaan aikaan jaluoda tyylikäs maalaus erilaisilla motiiveilla ja teemoilla?

 

Monet-julisteemme ovat saatavilla eri kokoisina. Voit valita pienemmän kokoisista julisteista, kuten 21 x 30 ja 30 x 40 cm, tai mikä parasta, isommista julisteista, jotka ovat kooltaan 50 x 70 cm. Voit tietenkin ostaa meiltä sopivan kokoiset kehykset. Valitse useista eri tyyleistä ja materiaaleista, kuten esimerkiksi seuraavistaram i ekträ, musta puu taikultainen metallikehys, hopea tai mässing. 

Parhaat laadukkaat Monet-julisteet

Monet-julisteemme on painettu huolellisesti valitulle korkealaatuiselle premium-paperille. Näin varmistetaan, että Monet'lle ominaiset värit ja siveltimenvedot toistuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi julisteesi näyttää hyvältä monissa paikoissa. 

 

Postertonissa toimitamme posterit nopeasti ja teemme kaikkemme, jotta sinun ei tarvitse odottaa posterisi saapumista 2-3 päivää kauempaa. Koska tilaat Monet-julisteesi verkossa, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa toiseen malliin, jos ostamasi malli ei ole aivan oikea;